![]() |
Re: BOICOT ROMANIA 14.01.2011 ora 17.00
pretul de la care pleca e mai mic undeva la 1.6 lei dar pana la pompe mai are de trecut prin multe dar chiar si asa nu isi justifica imensele majorari
|
Quote:
|
S-ar simti... daca romanul ar da dovada de simt civil si ar face asta in semn de solidaritate pentru cei care incearca sa faca ceva pentru tara!!!
Daca toti gandim asa, nu e de mirare ca tara asta e sortita esecului. |
@Mustang - Nu ma intelege gresit, sunt total de acord cu protestele de care am vorbit aici ( am participat si voi participa ( sper ) la toate ), doar ca incearca sa fi realist sa intelegi ca nu toti sunt dispusi sa mearga pe jos in frig sau cu ratb-ul si sa-si lase autoturismul acasa. Eu unul de cand au inceput boicoturile am apelat la masina doar cand intradevar a fost nevoie ( cumparaturi si activitati de genu ), dar asta nu o sa-i faca pe oameni sa renunte la masini in detrimentul mijlocului de transport in comun.
Raman la parerea ca cea mai buna forma de "protest" ramane cea cu boicotarea benzinariile pentru ca atunci vor simtii cu adevarat ca protestam impotriva scumpirii abuzive a combustibilului. |
Quote:
Nici eu nu voi folosi deloc masina in zilele17-19 iar dupa aceeas decat foarte rar , nu voi mai alimenta decat pentru stricta necesitate si niciodata de la PETROM ,pentru ca ei au cea mai mare cota de piata in Romania. Conform unei simple teorii economice "DACA CEREREA PENTRU UN BUN SAU SERVICIU SCADE IMPLICIT SCADE SI PRETUL ACESTUIA". Exemplu real piata imobiliara. Eu propun sa ne reducem toti consumul de combustibil pe cat putem si sa nu mai cumparam de la PETROM astfel ii vom obliga sa reduca pretul. Inca un sfat sa nu ne lasam repede pacaliti daca scad 1, 2 bani/litru pretul ar trebuii sa ajunga undeva la 4lei-4.5lei maxim. Doar impreuna putem fi puternici! |
[QUOTE=ionutz85zkh;3965400]@Mustang - Nu ma intelege gresit, sunt total de acord cu protestele de care am vorbit aici ( am participat si voi participa ( sper ) la toate ), doar ca incearca sa fi realist sa intelegi ca nu toti sunt dispusi sa mearga pe jos in frig sau cu ratb-ul si sa-si lase autoturismul acasa. Eu unul de cand au inceput boicoturile am apelat la masina doar cand intradevar a fost nevoie ( cumparaturi si activitati de genu ), dar asta nu o sa-i faca pe oameni sa renunte la masini in detrimentul mijlocului de transport in comun.
Raman la parerea ca cea mai buna forma de "protest" ramane cea cu boicotarea benzinariile pentru ca atunci vor simtii cu adevarat ca protestam impotriva scumpirii abuzive a combustibilului.[/QUOTE Litrul de benzina a ajuns mai scump decat 1 h de munca oare este corect? Cum spui si tu inca nu toti vor sa lase masina acasa pentru ca inca isi permit dar daca nu dau acum dovada de solidaritate fata de cei care incep sa nu-si mai permite vor pierde si ei pentru ca se estimeaza noi cresteri de preturi undeva la 7 lei/ litru la sfarsitul acestui an. |
Quote:
Citind cele de mai sus m-am hatarat sa nu ma alimentez de la PetromV sau Petrom. Multumesc pt datele expuse. |
Pentru cei care sunt mai sceptici fata de boicotul17-18-19....la fel am fost cu totii si fata de primul boicot realizat,dar uite unde s-a ajuns
Vreau sa intelegeti ca boicuturile in forma actuala vor continua,nealimetarea din 17-18-19 este inca o forma pa care incercam sa o implementam,vad ca lumea incepe sa vada de ce boicotam Petrom-Omv si lumea renunta la ei. Fiti alaturi de noi la toate formele de boicot si cu siguranta daca nu incercam nu vom reusii nimic, ideea a prins foarte bine,o sa vedeti pe tot fluxul media acest indemn,toti cei care partcipam la evenimenente,renuntam la petrom si omv,ni se mai adauga cei ce ne-au citit motivatia coroborat cu perioada economica in care ne aflam,bani butini deci cerere mica,suntem in luna ianuarie deci eminamente o luna mai slaba dpdv economic avem toate sansele sa scadem consumul...iar asta e scopul nostru de aia mergem in benzinarii sa alimentam noi de 60 ron toti 30 ca sa nu consume altii mai mult si astfel sa le creem o paguba materiala cat mai mare Avem 2 forme de Boicotare ambele vor continua. Va multumesc |
Sper sa gresesc,dar am vazut azi la Lukoil ca benzina de 95 era 5,98.
Chiar acum se discuta pe Realitatea! |
da asa se pare ca se intampla...se pare ca fac numai sa ne enerveze mai mult..sa speram ca vor face ceva transportatorii sa ni se alature ca nu se mai poate sincer...imi vine sa ma duc sa-i impusc
|
Cred ca e nevoie de un sprijin din partea transportatorilor,banuiesc ca ei reprezinta "grosul".
|
da iti dai seama ca ei reprezinta "grosul"
|
Deci,se va renunta pt o zi-doua la benzina si se va merge cu RATB-ul,ati vazut cat are un sofer la RATB?Ma scuzati,intreb si eu ca amaratul...:???:
|
da am vazut circa 4.200 lei...de asta nici nu ii prea intereseaza pe ei de ce se intampla la momentul actual
|
Ce bine era daca era adevarat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning