![]() |
re: VW VS. Honda
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
e cam deplasat versusul. pai dc?
vag detine o groaza de branduri. la honda a aparut acura in ultima perioada deci teoretic (vorbind de trecut si motoarele care au putut fi testate de sute si mii de posesori) honda a trebuit sa faca si motoare mici pentru un pret mic si fara pretentii pentru muritorul de rand dar au scos si motoare de performanta gen punse pe s2000. pe cand in tabara adversa vag nu avea dc sa faca supercaruri sub sigla vw, au folosit audi sa zicem....ca sa nu aducem in discutie porsche sau lambo etc audi fiind nesimnificativ in clasele mici automat a trebuit sa faca motoare mai mari pentru sportivele lor din clase mai mari. deci rezulta din start o comparatie cam disproportionata. unde audi a vrut sa faca un motor de performante a ales rs-ul sa zicem rs4.plus de asta ai optat foarte mult pe variantele turbo. in tabara adversa honda avea cel mai mare numar de vanzari in clasa mica nu putea sa puna un motor de 3000cc sau mai mare din motive ca distributia greutatii, taxe (in japonia stiu ca motoarele mai mari erau taxate de stat si sa ma contrazica cineva daca gresesc) costuri de intretinere, fabricatie etc deci rezulta o clasificare a motoarelor audi dar de cqpacitate mare vs honda capacitate mica unde iar da cu virgula. daca ar fi sa ne intoarcem in trecut, singurul vs ar fi cu g60-ul. desi g-ul a aparut cu ceva timp inainte la 1.6 sau 2.0 de pe s2000 asta va fi un versus mai controversat decat m vs rs vs amg cred :) macar acolo se puteau face comparatiile |
Sigur că e incorect făcut topicul, nu poţi compara un gigant cum e VAG cu o companie, chiar dacă mare, dar cu un singur brand prezent pe piaţa din Romānia (cred?), cum e Honda.
Pare corect să transformăm topicul īn unul VW sau Audi sau Skoda (:lol:) sau Seat vs Honda? |
cum imi place mie sa zic
passat 1.9 TDI visu romanului "mai ales daca are 131 de cai" https://www.youtube.com/watch?v=m5GqAEbPNJU nu zic ca rs4 e o masina de lasat dar pentru ce sa platesti o caruta de bani? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rs4 e masian de familie de piloti si cred ca e buna comparatia compari gt2 cu nsx?:)) |
Quote:
compari masini din clase diferite. una e o berlina cu valeitati de sportiva, si cealalta e o sportiva pur sange. la un simplu click pe google gaseai honda 0-100 = 6.0 secunde si sfert de mila 14.00 secunde Ps. vikipedia ( 0-60 mp/h time of 5.03 seconds and 13.47 seconds for the quarter mile)si asa e mai rapid audi iar audi 0-100 = 4.7 secunde iar sfert de mila 13.10 secunde ps un domeniu unde se poate bate de la egal este formula 1 |
Quote:
|
wow ce mai generalizare :D
-Honda pentru fiabilitate si performante -VAG pentru lux si performante de acolo de unde honda nu mai are motoare (litraj mai mare) |
Quote:
In vs.-ul meu nu era vb de costuri. Sunt perfect constient ca pt un type r turbo facut calumea, scoti foarte multi bani din buzunar. Era vorba pur si simplu... ce i-ar face un type r unui golf 5 daca ar rula la aceeasi presiune, daca type r-ul are asipirat puterea lui golf5 care e turbo, motoarele avand aceeasi capacitate cilindrica. Mai zicea cineva ca la ce turatie ar ajunge honda. are perfecta dreptate. acu....fiecare motor dupa posibilitati. |
ce modele se compara aici ?
un civic 2.2 ctdi , un ep3, un s2000 , un type r sau ce anume? eu am mers cu honda acord- sub passat b6 la finisari, calitate dar cu un motor bomba (diesel), am condus civic 1.8 lesinat,fara cuplu , cu un sound bun dar cu un consum imens si performante sub 1.4tsi. honda a cam dat-o in bara cu ultimele modele si motoare, vedeti ca vtecul de acum nu este orietat spre performanta ci spre consum. a nu se confunda cu vtec de pe s2000 sau b16 etc. as vrea un civic cu k20 + un gt30 dar ...vise :)) aaaaa da , bate gti ul si costa cam tot pe acolo dc vrei si fiabilitate |
Re: VW VS. Honda
Quote:
|
Re: VW VS. Honda
Quote:
si nsx-r face garantat sub 6 http://honda-type-r.com/nsx-r.html da poate comparatia nu e cea mai perfecta dar nu pot compara 2.0 cu ce e pe un supercar nemtesc |
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning