![]() |
Re: B 72 RBG
Orice s-ar spune , este un logan TARE !
Felicitari proprietarului!! ps. datorita bad-boy-ului i-ai anulat siguranta de la capota? sau de ce ti s-a deschis ? |
24 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
si acum pozele...si un filmulet cum trage jucaria mea cu jantele care le am pe ea 9j fata respectiv 10j spate |
Foare frumos loganul, imi placea cand aveai vechea evacuare, asa pusa intro parte, dadea bine de tot... Astea de acum nu prea ma incanta, parca nu merge cu masina, nu stiu
Bafta in continuare cu golanul;) |
superba masina! succes in continuare cu ea!
|
Foarte frumos aranjat loganul,este facut cu bun gust,felicitari!
dar ca parere nu ar fi mers niste jante mai mari? mi se par cam mici astea in comparatie cu umflaturile facute...oricum succes in continuare.;) |
Quote:
|
"Kit-ul" asta mi se pare cel mai frumos kit care da bine pe Logan,parerea mea.
Toata imbinarea asta (pasaje,bara fata+spate) da foarte bine,imi place mult. Bafta in continuare !:D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
fain tuning...bvo:>:>:> tin`o tot asa
|
Quote:
|
Intr-adevar , arata foarte bine masinuta , cu evazari , bari si tobele chiar dau bine ...insa cred ca ar trebui sa optezi pentru 17'' un 8-9j ca sa fie gata masinuta ..sa intre putin sub aripi rotile ...
Azev'urile sunt 9j nu? 16'' |
Nu credeti ca merita sa intre la "Dacii care se fac remarcate" ?..eu zic ca DA !
Am vazut masina si in trafic , pot spune ca este SUPER ! Multa bafta cu ea :D;) |
Quote:
Quote:
Robert RBG va ureaza sarbatori fericite si un an nou cat mai bun |
se poate spune unde ai lucrat masina in fibra ? ti-a iesit f bine..la linie..tot! Pe viitor parca ti-as sugera sa refaci bad boy-ul . Sa fie capota mai prelungita si sa nu vina ca un cioc de rata...Nu stiu daca ma intelegi!.. enfin e doar o idee!!
ps. si eu am acea siguranta la capota, anulata de 2 ani. Crezi ca e necesar sa o repun in functiune sa nu patesc la fel? Pe partea de plafon, poti incerca un VT cu capota negru lucios. Eu zic ca va da f bine!! Bafta si La Multi Ani |
Da...stiu masinuta am vazut-o live. Arata chiar frumos...felicitari rbg-ule
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning