Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Ce imi recomandati ??? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/227437-recomandati.html)

andreiand1 18-12-10 17:29

Re: Ce imi recomandati ???

Ok, dar atunci spune-mi de ce nu se mai vand masinile second neinmatriculate, ca si painea calda ca si pana acum 1-2 ani...doar se inmatriculeaza cu vechea taxa?
Si daca pentru acesti proprietari este o afacere, si au nevoie de rulaj (bani) oare de ce stau cu N masini in targ cu lunile si nu reusesc sa le vanda ca si altadata? Doar se plateste vechea taxa...
Ca sa ne pastram la discutia de pe acest topic, omul dispune de maxim 2000 euro (masina, costuri suplimentare la si dupa achizitie, si cred ca se gandeste si la o revizie inainte de a incepe exploatarea autoturismului).....si spune ca suma e de maxim 2000, deci daca se poate chiar si mai mica inteleg eu.

ZaNe94 18-12-10 17:39

nu stiu, asa tin eu minte ca scria pe acolo, cum sta treaba cu piata nu am idee si doar vam zis sa cititi si voi ca e posibil sa fie asa cum zic eu, revin nu imi amintesc exact... oricum bafta ;)

F.Vlad 18-12-10 18:33

Quote:

Originally Posted by andreiand1 (Post 3908540)
Ok, dar atunci spune-mi de ce nu se mai vand masinile second neinmatriculate, ca si painea calda ca si pana acum 1-2 ani...doar se inmatriculeaza cu vechea taxa?
Si daca pentru acesti proprietari este o afacere, si au nevoie de rulaj (bani) oare de ce stau cu N masini in targ cu lunile si nu reusesc sa le vanda ca si altadata? Doar se plateste vechea taxa...
Ca sa ne pastram la discutia de pe acest topic, omul dispune de maxim 2000 euro (masina, costuri suplimentare la si dupa achizitie, si cred ca se gandeste si la o revizie inainte de a incepe exploatarea autoturismului).....si spune ca suma e de maxim 2000, deci daca se poate chiar si mai mica inteleg eu.

pai stati putin eo nam postat sa va certati fiecare in leg cu taxa:-j:)) nu aia ma int pe mine ma interesau niste sfaturi despre masinile enumerate :D doar atat:D:))

MariusFastBoy 20-12-10 21:37

cunosc pe cineva care are honda si e foarte multumit de ea :) deci recomand honda :D

F.Vlad 21-12-10 21:45

Quote:

Originally Posted by MariusFastBoy (Post 3914949)
cunosc pe cineva care are honda si e foarte multumit de ea :) deci recomand honda :D

mersi:D si eu mam axat in principiu pe honda dar sunt in dilema intre honda si rover :D :D

Laurix 22-12-10 12:52

Mai este pana la vara :D dar... poate scad astia ...taxa asta ~X( si iti poti cumpara o masina buna.. :D gen :GOLF IV , Opel Astra G 1.7cdti (e ieftina la intretinere si consuma si putin ) 8)

F.Vlad 24-05-11 10:18

mam hotarat sa astept si am ajuns la un buget de 3000 euro! TOPIC INCHIS !!!

F.Vlad 24-05-11 10:19

m-am gandit sa mai astept si am strans un buget de 3000 euro ! TOPIC INCHIS !!

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning