![]() |
Re: crazy team racers
segmentat si schimbat cuzineti. s-a rupt un segment , si nu stiu daca e coincidenta sau nu ...dar s-a intamplat exact cand am bagat benzina ALTO de 101.
|
[QUOTE=MITSU;3848930]segmentat si schimbat cuzineti. s-a rupt un segment , si nu stiu daca e coincidenta sau nu ...dar s-a intamplat exact cand am bagat benzina ALTO de 101.[/QUO
si cum ti-ai dat seama k s-a rupt segmentul? |
imi mergea in 3 orice ii faceam ... plus ca aparea ulei pe bujie , desfaceam , curatam , dadeam o cheie ....same thing. si l-am dus la mecanic si mi-a zis ca ii unu din segmenti . l-a desfacut si intradevar era un segment.
partea frumoasa a fost ca s-a mirat cum arata motorul pe dinauntru....curat , fara calamina pe capu' pistoanelor...plus uzura 0 in camasi. supape curate si tot tacamu . de atunci am zis ca nu renunt la efix. :) edit : barracuda , stai cumva pe victoriei ? sau independentei ? e al tau saxo-u ? |
Quote:
|
ups ...ma bad ....pai barracuda e cea portocalie .... cea alba am vazut ca nu demult a aparut prin parcare ...dezmembrate amandoua din cate am vazut ultima data....sau ma rog , partial dezmembrate :) pregatesti ceva ?
asa stiam ca e saxo ...sa fie renault clio ? sau mai bine tac si imi zici tu ? :)))))) niciodata nu m-am uitat atent la ea doar ma uitam dupa modificari :) m-am documentat ....cred ....e citroen ax gt ? :D |
Quote:
|
superb , acuma m-am uitat la filmuletele de pe you tube ....merge nu gluma ...si banuiesc ca e cu motorul vechi. numa noroc sa ai la ea ca restu le cumparam toate. o sa mai arunc un ochi prin parcare sa vad daca se mai intampla ceva :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ne pui si poze te rog?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ts/page-2.html |
Quote:
pentru poze accesati linkul https://www.facebook.com/home.php?#!/...00000858297131 ... |
All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2025 4Tuning