![]() |
te-am intrebat si in celalat topic zbuciumus...ce vrei sa spui? ca pt mine nu e clar nimic... :?:
|
ca sa ne aflam in vorba, TNos
Faptul ca nu e nimic clar pt tine nu evina mea. Incearca sa citesti cu atentie...poate reusesti sa deslusesti. Chestia e ca in pe celalalt topic m-ai atacat fara sa ai vreo intrebare la subiect. Mi-am format o parere mai fundamentata despre tine decat tu despre mine citind si alte topicuri, dar nu cred ca forumul asta e facut sa analizam caracterele ce scriu. Daca ai intrebari cu subiect pune-mi-le, dc. doar o arzi pe forum ignora-ma.
|
Sper ca nu deranjez, dar mie mi se pare investitia cam mica $25.000, pentru a scoate dintr-un motor de 2 litrii o putere de ~700CP (banuiesc ca 700CP masurati pe dyno, la roti, nu 700CP puterea la volanta)
banii acesti cred ca abea ajung pentru modificarea motorului efectiva, dar mai trebuie investit si in modificari ale sasiului, intarit sasiu, transmisie , cutie viteze, ambreiaj, amortizoare, poate chiar si frane. eu as zice un pret corect ca ar fii peste $50.000, si un timp de lucru de cativa anisori in care vor exploda cateva motoare pana gasesti combinatia ideala de piese. PS: si pe mine ma intereseaza cum se poate realiza ceva de genul asta dar la niste costuri mai mici. pt ca la multe din piesele astea o parte din pret o reprezinta firma, iar altele (gen evacuare...) se pot realiza pe plan local la preturi mult mai mici. http://www.norrisdesigns.com/ Norris Designs RS13 CA18DET ND540 Owner: Richard Beaumont Phone: +44 1249 712024 E-Mail: [email protected] Updated: 16.08.2004 Engin Mods: CA18DET 1809cc Turbo 8800Rpm Rev Limit 511.5 Hp At The Hubs 613.8 Hp At The Flywheel 458.3 LbFt At The Hubs Geared Top Speed 200Mph+ Best Top Speed So Far 186Mph ND Forged Pistons ND Chrome Piston Rings Lightened & Balanced Bottom End ND Twin Plate Clutch & Custom Flywheel ND Steel Billet Crankshaft Trust Steel Conrods ND Lightweight Solid Lifters HKS Camshafts Tomei Wide Coil Valve Springs Tomei Adjustable Cam Pulleys ND Race Spec Cylinder Head (GT Combustion Chambers) SARD 1000cc Fuel Injectors Full Dash 8 Fuel Lines ND Large Bore Alloy Fuel Rail ND Prototype Large Throttle Inlet Manifold SARD Adjustable Fuel Pressure Regulator Bosch Motorsport Gp B Fuel Pump ND Full Engine Management System Full Greddy Turbine Kit TD06-25G ND Prototype Front Mounted Intercooler 3\" Intercooler Pipework Samco Blue Hoses ND Breather System Undisclosed Compression Ratio K&N Induction Kit HKS Super Dragger Full Exhaust System 3 Bar Map Sensor Motec M4 Pro Engine Management ND Custom Full Engine Harness Remote Mounted Battery With Alloy Cover Transmission: OS Giken Long Ratio Gearbox ND 800Hp Twin Plate Clutch Kit ND Quickshift Kit Interior Mods: ND Boost Gauge Kit Oil Pressure Gauge Oil Temp Gauge Weber Alpha Lambda Monitor Greddy B Spec Boost Controller Greddy Turbo Timer Sparco Bucket Seats Chassi Mods: Leda 2.5\" Race Coilover Suspension Kit Nismo Rear Sub-Frame Bushes (X 4) Lowered 80mm All Round Brake Mods: ND 355mm Front Brake Kit Goodridge Braided Hoses Mintex Synthetic Brake Fluid Mintex F4R Front Pads Wheel Mods: 18\" X 7.5\" Khan RSR's Avon 7000 225/40/18 Tyres Sound Mods: None Needed! Buildtime: 5 Years Cost: £50,000 Plus Awards: Most Powerful CA18DET Outside Japan |
| All times are GMT +2. The time now is 11:38. |
- Copyright 2026 4Tuning