![]() |
Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE
superba masinutza :D
|
demult asteptam s-o pui :D ce pot sa spun.. https://www.youtube.com/watch?v=FT0rjzmoCkI
multa bafta, masina cu destula istorie.. |
in sfarsit vere...asa da prezentare...fortza....
sa ai grija de el...si el de tine;) |
Quote:
|
Bravo mah...ti-ai facut curaj si l-ai prezentat:D
Bafta maxima cu kawasaki-ul asta turbo :D....am vazut ca-i pus poza in care era cu fratele lui gri:D:-) |
super misto culoarea de pe el si numai zic de modificarile de sub capota :-P spor la treaba!
|
da bule canapeauaa:lol:.........masina e caterinca la fiecare aparitie....acum e mult mai sigura......cand ai luat-o era pura adrenalina masina.....:))))
tin minte cand m-ai plimbat pe bulevard si la 100 deja era cutremur de 8 grade in masina....:lol: se vede ca s-a muncit la ea...si ai adus-o pe linia de plutire....la ultima plimbare s-a schimbat mult....in bine... sint multe de povestit ce am patit cu masina asta..... la tg secuiesc s-a curentat SITU cu becurile de pozitie... stopurile pe frana se aprind ...masina stand parcata......:lol::lol: check control-ul poti sa il iei si in casa sa vezi daca apare vreo defectiune ceva:lol::lol::lol::lol:..... sa nu uitat ceasul de boost care se cupla cu un fir la bricheta.....doamne cat am mai ras.....:lol: te draq de paliu.........:D |
Quote:
vorbea jakalu care cand ii da a3 sar plasemele pe el =)))))))))))))))))))))))))) |
Da baa! Uitasem de ceasul de boost prins in plafon si cu firul care il infingeam direct cu litzele in bricheta.
Aveam doua anvelope pe fatza 245/45 care la orice viraj sau denivelare imi loveau direct in aripi si ET-ul fiind 35 la jante si cu niste distantiere care jucau intre roata si fuzeta, ca sa nu mai zic ca pe interior atingeau rotile in jambe de au ramas semne pe jambe... Am iesit sa-l plimb pe unu si zice: - Sa moara mama, se depresurizeaza masina!!! Da! Acum am o problema cu contactul de la pedala de frana si intr-o seara ajung acasa cu Corsa si vad luminile aprinse pe spate la urs! Zic: - Sa vezi bataia draq ca dau de hotz direct in masina baga-mi-as!!! Trag Corsa direct in fata ursului, ma dau jos, descui masina ma uit inauntru... Nici draq... Pedala a atins contactul si gata s-a aprinz bradu' verde vere! A doua zi am pus bornele la loc si nu s-au mai aprins becurile... Zic: - Fortza! P... ca am plecat si pana m-am intors seara iar s-au aprins. Aud ca e bushala in orash, fac rost de bani sa pun benzina sa ies cu tomberonu meu verde si din p.... baterie...! Da bule! Las-o acasa ca nu e treaba! Muuulte peripetii! :lol: |
Quote:
|
Eu?
Doamne Fereste! Eu am Lindab!!! :lol: Inca o faza tare apropos de aia cu volanul! Plecam acum 3 saptamani la Braila si cum mergeam noi Fortza-Fortza-Fortza-Fortza, de la vibratzii, poc, mai cadea cate-un surub de la volan, mai se desfileta cate unul... Astia care erau cu mine in masina: - Sa moara familia mea, trage pe dreapta vere ca am belit-o! -Ce-aveti mah nu sunteti sanatosi, ete cum le pun la loc, si mai infiletam cu degetul usor cate unul... La un momendat, cum mergeam noi asa cu vreo 80-100 la ora si tot ma chnuiam sa strang eu suruburile si n-aveam cu ce, astia in masina nici nu se mai uitau in fatza, erau cu okii numai la volan, ma enervez si cum mergeam noi asa scot cheia din contact si incep sa infiletez suruburile cu ea. Sa moara astia! Vere!!! Ai inebunit! Pai bah, volanul nu se blocheaza la treaba asta! Si cheia... mai cade si in mers singura de-o caut pe jos! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Faza cu cheia am patit-o si eu:D...dadeam niste cercuri si a sarit direct in brate la pasager:lol:....a facut ochii cat cepele iar eu radeam singur mai ales cand i-am cerut-o s-o bag in contact la loc sa pot opri motorul:lol:
|
Quote:
|
Deci Chiar e forzta mashina...:))...si vizavi de commenturi...numai pot de ras. Tzii minte bonule ce miai facut in seara aia??(prima oara cand am mers cu verziciunea??)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning