![]() |
Re: Hummer H2
m-a innebunit lumea cu Hummer masina buna de teren....vreau sa zic ca nu este buna pt drumuri de off-road
|
Este una dintre cele mai bune masini de off-road, fapt dovedit ocazie dupa ocazie. Mai informeaza-te.
|
87 de litri cu 65 de $ .Wow ... cam 1,8 ron pe litru .Pai atata e litru de gaz aici :D .Cu cei 65 de $ la un consum de 21l/100 ai mers 400 si ceva de km,ceea ce e mai mult decat ok.....
|
Daca ai bani sa iti cumpei un Hummer ai bani sa il si intretii:D :-)
|
Masina apartine unui om de afaceri tulcean si are nr de inmatriculare TL 30 LUC....sincer mai mult sta in fata blocului , probabil asta inseamna sa iti cumperi o masina doar de dragu de a o avea fara sa stii tot ce trebuie despre ea.
PS : consumul urban al acestei masini ajunge si la 40% . |
proiectoarele alea de pe ea ii da o tinuta mai de teren accidentat.
misto masina dar si consumul e pe masura.:sad: |
Daca iti permiti o iei, daca nu, nu. Cel din Tulcea o foloseste atunci cand are nevoie de ea, nu inteleg de ce s-ar astepta cineva sa o conduca zilnic. Si-a luat-o pentru scopuri destul de precise si o foloseste fix pentru acestea. Investitia nu a fost un moft. Nu judecati omul daca nu-l cunoasteti.
|
Quote:
am judecat masina :P |
Nu spuneam de tine, ci reply-ul cu unul mai sus de al tau ;)
|
3 Attachment(s)
Sal, si eu sunt propietar de Hummer, un H2 2008 6.2l 400 cp, vreau sa va spun ca masina are un consum intre 20%-25%, merge si pe terenurile cele mai accidentate, este extraordinara din toate punctele de vedere, am avut si Bmw si Mercedes si sincer spun ca orice imi voi mai cumpara va fi Americana.
Dotari-Full, Navigatie, Dvd , Ecran lcd 10" pe plafon, 4 zone climatronice, incalzire in scaune inclusiv pe banchetele din spate, Sistem audio Bosse Surround, Piele.. tot ce ai nevoie:) |
Quote:
|
Quote:
offtop: pejo e stock? |
Quote:
Ala e consumul care mi l-a indicat masina |
Si esti sigur ca nu exprima consumul instant in mpg? Sigur are si indicativul %? Ma indoiesc. Cand ridic piciorul de pe acceleratie si mie-mi arata consumul 99.9, ceea ce inseamna ca pot merge 99.9 mile pe 1 galon. Cifra respectiva nu are nici o semnificatie.
|
comsumu era in l/100 km si se oprea la 99.9% ...ideea era ca instant sarea de 100% consum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:00. |
- Copyright 2026 4Tuning