![]() |
Re: PENTRU PASIONATII DE MUZICA
Ideea mea este ca fiecare om are dreptul sa asculte ce vrea el.Eu de exemplu ascult de toate.Multi nu apreciaza manelele,altora le plac (printre care si mie:oops:)ideea este ca nu ar trebui sa ne legam de gusturile celorlalti,vorba aceea gusturile nu se discuta.;)
|
Re: PENTRU PASIONATII DE MUZICA
Bine punctat, asta e chestia:!: E o tara libera, la fel si oamenii, ficare acre gusuti muzicale diferite si cred ca trebuie sa le respectam.Dar mai sunt si dinaia care vad doar in fata, limitati care nu pot intelege ca ce le place lor nu nu-mi place mie poate, aici ma refer indiferent de genul muzical.Si apoi mai fac si taraboi si te simti chiar jenat cateodata.mie mi s-a intamplat:sad:
|
Re: Pentru pasionatii de muzica
are cineva de inchiriat consola DJ pentru un party ?
|
Re: Pentru pasionatii de muzica
depinde cum ma simt...ascult oldies mai mult..rar si manele,club, putin latino..same..depinde de starea ce`o am...
|
Re: Pentru pasionatii de muzică
1 Attachment(s)
Am de vanzare statie de voci,mixer putere FBT cu 12 canale, reglaje+2boxe bas+2boxe inalte+2Microfoane Shure+cabluri ...perfecta pt Discoteca, nunti,evenimente
Astept PM ! |
|
|
salut , am si eu o intrebare.
cati dintre voi ascultati genuri de muzica cum ar fi dubstep si drum 'n' bass ? si ce parere aveti despre ele ? |
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning