![]() |
Re: Intrebare de 5 puncte: de ce Loganul are claxonul pe maneta???
Quote:
Viz-a-vis de acea categorie de oameni, am mai avut vara asta o "experienta" cu un cocalar care ma claxona in draci ca se pusese pe banda de stanga in spatele meu si cand s-a pus verde pt inainte el vroia sa plece peste mine. Si dupa ce i s-a pus rosu pt inainte a tras milimetric langa mine cu geamul larg deschis sa ma injure ca de ce nu m-am dat "pa' linia de traMvai" sa-i fac loc sa treaca. Noroc ca aveam la indemana cafeaua abia luata de la benzinarie si i-am proiectat-o cu dibacie prin geamul deschis fix intre ochi, sa se invete minte sa mai deschida clontul airea in trafic. Evil, I know:)) Si ca sa raspund anticipat la intrebarea care in mod logic urmeaza: da, am dat putin si in masina mea. O victima colaterala, for such a good cause. |
Din cauza costurilor. Nu stiu daca ai observat, dar Solenza are exact aceeasi maneta, cu claxonul tot acolo. Pentru a mentine pretul scazut la Logan, au preferat sa pastreze modelul de pe Solenza, si astfel nu a mai traebuit sa bage bani in o linie de productie noua pentru manetele de semnalizare, rezultand astfel in mentinerea unui pret mic. Daca bagau bani in o linie de productie noua, erau nevoiti sa ceara mai multi bani pe masina, iar voi ati fi sarit iar de cur in sus, ca ce va trebuie voua claxon pe volan. Ca voi vreti pret mic si nu figuri, si claxoane pe volan.
offtopic: erau doi baieti mai sus care zic ca sunt masini la pretul Loganului care ofera mai mult. ia zice`ti`mi si mie care sunt masinile alea si ce ofera ele...ca sunt chiar curios. Si nu sunt fan Logan chiar deloc, dar ma simt nevoit sa ii iau partea pt ca pur si simplu vorbiti aiurea, fara sa va documentati inainte. |
Gaby la solenza au facut claxonul in volan un baiat fara prea multe modificari acuma pe fiecare dupa cat il duce capu;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning