![]() |
Re: Matiz :)
4 Attachment(s)
Alte poze..am mai pus niste stickere
|
Ma ajutati si pe mine?
Care imi spune de unde pot sa cumpar urmatoarele: - Praguri laterale - Flapsuri bara - sau prelungiri pentru ambele bare - Ceva..cu care sa fac stopurile negre sau rosii complet. - O sita pentru grila fatza - Bureti de centuri (ceva cu rosu) - Cotiera |
sall....ai aflat cumva de unde se pot lua piesele p care le cauti??
|
Pai..mi-am luat niste pleoape de la un tip din Baia Mare, o sa mai primesc flapsuri de la altcineva de la Craiova..si sita am auzit in targ la vitan. Cand le primesc le fac si poze si le pun.
Daca fac stopurile rosu complet zic aia de la itp ceva? |
nu zic nimic daca folosesti spray cu vopsea deaia speciala .
eu mi-am cumparat din Italia un spray deala, si a fost 5 euro, sper sa fie cam atat si pe aici ... nu zic nimic daca se vede cand seamnalizezi si restu . :) |
Si unde anume as gasi..spray cu vopsea d-aia speciala..?
Oricum se vede mai bine semnaliz decat sa le fac negre |
ms, ma poti pune in legatura cu tipii cu pleopele si flapsurile? de praguri ai ceva idee??
|
Praguri tot caut si eu, cica ar fi o firma din Targu-Jiu care vinde. Situl lor e www.auto-styling.ro. Pentru tipii aia 2 intra pe mine la ym: mih_07
|
si incaa o rugaminte, filtre de aer sport pt Tiz, stie cineva???
|
salz...intra p site-u www.************...si dai un search p matiz...shi o sa gasesti ceva spoilere shi praguri
|
Acum intru..mersi
|
felicitari...am si eu 3 intrebari pt tine...mp3-ul...cat ti-a luat sa-l pui? la timp ma refer pt k weekend-ul asta am montat eu un mp3 pe matiz...si mi-a luat cv timp k sa-i improvizez un sistem de prindere ... cablurile pe unde le-ai tras??? eu am scos aripa d p stanga :D k am avut pt amplif un cablu de 20 mm...si alimentarea la cass ai folosito pe cea veche??? cu tot cu cablurile de la boxe etc... bafta in continuare...sper k maine sa pot pune si eu poze cu ce am fak pana acum
|
1 Attachment(s)
ceau omule asta ii bara de care am vorbit daca iti place lasa-mi un mesaj ok .
|
Mp3 mi l-a pus un tip, a facut un sistem de prindere special...si toata treaba a luat cateva ore. Nu a pus nimic pe la aripa dreapta din cate stiu.
|
ma rog...m-am exprimat eu gresit... da un click pe "matiz boom " de la semnatura mea...ca sa vezi ce a durat un weekend...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning