![]() |
Re: Ford Mondeo versus Vw Passat
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@Gemballa - tu cu tuningul tau de 180 de cai nu faci subiectul discutiei, aici e vorba de o masina STOCK, daca chiar vrei sa iti raspund o sa o fac , incearca un 2,2 TDCI de 150 de cai si cuplu 400nm (prima oara fara si apoi cu ciptuning si mai vorbim) |
as alege fordul desi nu ma incanta nici una.passat chiar toata lumea are mai ales in Romania si mai ales Tdi.Cati cai are Ford-ul? 115 sau 130?am vazut saptamana asta un mondeo cu jante de 17 si arata chiar bine
|
frate pana la urma i ati ce vrei si lasa pererile de pe forum unde sunt zeci de cocalari si f putini cunoscatori( sa vedem care se simte) mergi cu ambele masini si o sa vezi ca o sa alegi passatu;) la toate capitolele
|
Quote:
90cp motor 2L TDDI 116cp motor 2L 16V TDCI 130cp motor 2L 16V TDCI 150cp motor 2,2L 16V TDCI |
Quote:
Quote:
a da si inca un + pentru mondeo... sistemul audio (cel putin cel de pe ghia) e mortal... deci daca ii mai pui si un wofer (la volume mai mari nu scaote asa frumos basii.. nimic anormal in asta ;) ) atuncea e excelent ;) |
felicitari pentru alegere... nu o sa regreti niciodata ca nu ai mers pe varianta poporului, lol.
|
Gata s-a facut tranzactia.
Am luat un Mondeo din 2001 (cam veche dar cu 96.000 km) , super intretinuta , 2.0 TDcI , 116 Cp , masina arata ca noua , fara evenimente .... pana acum am facut destuli km cu ea si sunt super multumit , bdw din 2000 rot/min nu prea mai stai bine in scaun , se simte turbina cu geometrie variabila mult peste ce are passatul iar stabilitatea si ea are mult peste. Multumesc pentru sfaturi si sa traiasca Fordul si posesorii de Forduri. |
1 Attachment(s)
Sincer Mondeo mi se pare ok din punct de vedere al pretului si al performantelor.
Insa, VW beneficiaza de o imagine mai buna pe piata in momentul de fata. E destul de aiurea sa le comparam, tinand cont ca sunt tehnologic diferite.Eu zic sa asteptam Mondeo nou si atunci sa mai stam odata de vorba. |
Quote:
rectificare - motorul de 2,2 TDCi are 155CP @MMOISI = sa o stapanesti sanatos si multi kilometrii fara probleme :) |
bravo! s-o stapanesti sanatos. pai nu ai treaba cu mondeo la stabilitate si handling... uite-te la testul ala top gear cand mondeo 2.0 a facut lap mai rapid ca serie 3, c klasse, accord, laguna 2, jaguar x-type etc. banuiesc ca totul a inceput de la focus 1 :)
|
Quote:
|
Quote:
@MMOISI felicitari si din partea mea pentru alegere si sa o stapanesti sanatos ;) ... question: e ghia? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning