![]() |
Re: ULTIMA ORA: Taxa Auto ar putea creste peste 4 luni, spune Ministrul Mediului
Quote:
Dar sa taxezi un 1.4 euro4 cu 1000euro este bataie de joc. Sa nu mai spun ca sa taxezi indiferent cu cat un 1.4 euro5 este aberant. Pentru 3l euro5 sa se ceara 3642eur? Adica daca-mi cumpar o duba nou-nouta cu motor de 2.5diesel euro 5 (spre ex) trebuie sa platesc 3000eur ca s-o inmatriculez? O sa se umple de nr de Bulgaria... In ritmul asta iesim din criza prin 2100... |
Re: ULTIMA ORA: Taxa Auto ar putea creste peste 4 luni, spune Ministrul Mediului
Vine sfarsitul :))
O sa se umple tara de bulgaroaice. |
Quote:
|
cu taxele astea, inclusiv la euro 5, nu fac altceva decat sa ne incurajeze sa mergem cu masini vechi pe strazi.
pai te cam lasi lehamite cand vezi ca trebuie sa cotizezi mii de euro pe langa pretul masinii ca sa o si inmatriculezi. in mod evident, masina noua va deveni un lux pentru majoritatea romanilor. macar daca s-ar face ceva cu banii astia.. dar de fapt o buna parte din ei merg la Ciresica si pe posete!!:-) asta e Romania, land of choice!! |
inteleg non euro , euro 2 , euro 3 , da hai frate , euro 4 si euro 5? sunt niste nenorociti ! se asteapta sa dau 7000 de euro petru un bmw 535d euro 4? din 2008 , sa le dau m** ! dau statul in judecata ,decat sa le dau eu banii astia ! In loc sa progresam , dam inapoi mai rau ce tarile din lumea a 3 a !
|
In concluzie: daca aveati de gand sa va luati masina la primavara, mai bine strangeti cureaua si luati acum.
P.S.: va stau la dispozitie! :lol: |
de fapt se inchide piata de tot ptr Euro 3 si ce e sub. Cine e nebun sa mai aduca E3 si sa plateasca 5000euro?? PLM de idioti cretini... pai da cat poate sa polueze Euro 3???
Ce credeti cine castiga din toata chestia asta? Au scazut vanzarile la Logan si Renault... ce credeti... De parca daca platesc eu aia 5000 euro planeta sa va face mai verde... sau ce PLM? se regenereaza din bani? Deja chestiile astea "verzi" (plase biodegradabile, taxe verzi, etc.) ma scot din sarite! Sunt uzine care polueaza cat 10.000 de masini la un loc, sa le inchida pe alea daca vor sa traiasca verde. Apropo, ceva pentru voi: https://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw (probabil ca ati vazut asta, dar nah :D its fun si ARE DREPTATE!!!!!!) |
Quote:
|
Vad ca unii ponegresc masinile cu euro 3-ce ziceti de Rover 75 ?E mai proasta decat Matiz sau Dacia 1300 toamna.Hai sa fim realisti si sa nu bagam masinile la gramada.
Anul acesta nu am puterea financiara necesara sa mi-o cumpar dar la anu cu siguranta o voi avea si ,oricat de mare va fi taxa,ma voi duce in Bulgaria,o sa ma fac rezident si o voi inmatricula pe numele meu. |
vezi ca se cam termina si la bulgari cu astea ...cica , cresc si ei taxele ....din 2012 mai exact
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning