![]() |
Re: Tuning pe o Lada?
Lada ar putea fi facuta misto, in stil Gordini. Tin minte ca acum cativa ani am vazut un episod din Top Gear cu o lada tunata de cei de la Lotus...a iesit ceva demential.
|
Am si eu lada 1200 dar nu cred prostiile alea cum ca se vor scoate din uz.
:D Asa ceva nu se poate dintr-o data cine iti da bani sa-ti cumperi alta (fara oferta aia de 30 mil) sa-timai zic ceva Lada are motor f bun monobloc ilpoti aliza pana la 2000cm3 si la motoarele de 1.5 are75 cp fata de loganuri care nu au mai mult de 75 (dupa cate stiu eu) si o poti tuna ai vazut unguri si rusi ce fac din Lazi. Dak iti plac cumpara-ti cam la ce pret o iei aprox. Eu mi-am luato cu 2 mil da am facut-o.De la zero. Tabla tare motor nu e original am pus de 1.5(initial de 1.2 ) eu am fost la fiare vrechi si-am luat piese inca pt 10 ani . La treaba aia cu taxele nu m-am gandit va fi mai scump dar nu exagerat iti zic eu dak vrei sa vb da-mi adressa ta de mess si iti zic dak e ieftina cumpara-o a mea e din 82' |
Sunt curios cum faci cand iti ridica baietii de la RAR capota si vad motorul de Lancia...
Mai copii, nu traim in state! Pe aici nu poti sa-ti faci de cap cu fel si fel de combinatii cu motoare diferite, sau alte minuni care nu sunt trecute in cartea de identitate. Si daca te mai bazezi pe faza ca se mai aranjeaza unele treburi, e pe moarte si asta. Ca sa obtii o omologare individuala pentru o masina cu motor schimbat, diferit de cel original trebuie un dosar cat arhiva securitatii. Asa ca, mai bine te lipsesti. cu respect, unu care s-a ocupat cu dintr-astea de i s-a acrit! |
Blocul motor cam seamana pe afara, iar placuta cu seriile se poate transfera.
|
singurul lucru la care ma gandesc ar fi ca ar iesi un super sleeper surpriza...da pe urma imi imaginez ca nu ai unde sa bagi motorul mai mare...deci ce dreaq sa tunezi la o lada.......:???:
|
Quote:
Sub capota aia intra un V6 lejer, cu tot cu turbina.;) Un amic din Germania ,a cumparat un Moskvici din vechea DDR (modelul ala rotunjit,nu cel mai nou devenit doar colturi),a demontat tot si a lasat doar caroseria pe care a montat-o pe un sasiu tubular ,dupa modelul celor de la Nascar,a bagat un V8 Dodge supraalimentat,roti de 325 pe spate si 4000 W muzica,si le dadea cu tefla pe autobahn celor cu Porche.Am vazut un filmulet in care a ajuns la 315 km/h. |
19 Attachment(s)
Lada tuned by topgear
|
[QUOTE=Bytzu;497803]Lada este o masina super pt tunat...am vrut sa fac un proiect lada, dar din pacate n-am gasit o lada ok...am pentru ea toata mecanica de fiat 131 mirafiori, se potriveste manusa! motor de 2000cmc, nou, trebuie doar asamblat, cutie, diferential..tot; motorul pus direct pe lada, fara modificari in transmisie..rupe, ati vazut in Constitutiei Lada alba cu motor de 1.6 de BMW, sau 1.8, ce naiba era?...ganditi-va la un 2.0 de 130cp stock.....io zic ca merge;)....by the way, mecanica este de vanz
Lada din Constitutiei era visinie nu alba! |
deci engine master are dreptate,nu ai cum sa schimbi motor,si ce ti se scoala tie asa,aiurea,ca totusi...baietii de la RAR...alta posibilitate ar fi sa schimbi motorul cand te duci cu ea la RAR,da' si asta e cam desen animat...deci singura posibilitate ar fi sa iti iei o masina din era noastra...
P.S. turbojack,daca ziceai 215 te credeam,da' totusi cand te gandesti ca un BMW M6 cam ajunge la viteza maxima acolo...adica cat de suparat o fi Moskvici-ul ala,nu cred ca dadea 315,pt ca 1.Nu il ajuta aerodinamica si 2.aia 4.000 W care ziceai tu ca ii are la sunet atarnau ceva,deci nu cred...si ca tot veni vb,un porsche nelimitat prinde cam 330 km/h (in functie de model) |
Romania stroker kit
https://forum.4tuning.ro/679-racing-c...lada-1-7i.html
Acum se poate si la noi. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning