![]() |
Re: Tuning Show Tg. Secuiesc 27-29 aug. 2010 parerea TA ...foto, video
poze filmulete ceva ?
|
Quote:
|
Felicitari pentru eveniment ,in ciuda ploii de Duminca tot ne am simtit bine ,cu siguranta vom reveni la anu atat la expo cat si la 402 m .
P.S. Multumim inca odata pentru acea fisa de bujii :-) |
N-ai pentru ce.Mersi ca ati venit.Celica ta mi-a placut foarte mult si speram ca o sa veniti si la anul, daca o sa mai putem sa organizam si atunci.
|
Super tare organizarea, atmosfera a fost faina, gazdele.....fara comentarii( nota 10++++).
-masa de sambata seara....criminala -baietii care m-au ajutat cu problemele de la audio -ma bucur ca am intalnit lume faina , de gasca -masini faine -o reusita Cu siguranta o sa revenim si noi la anul! (Logan Club) La capitolul "fun" -blocarea camerei mele...cu mine afara =)) -baietii din Bihor si cei din Alba , si unii din Brasov...si..toata lumea!:) La capitolul critici: -jurizarea aiurea rau de tot ( s-a acordat premiu unui membru al juriului) -lipsa categoriei best autohtona de la inceput -modul in care membri juriului acceptau explicatiile concurentilor -modul de exprimare al membrilor juriului |
Quote:
Informati-va inainte de a posta https://www.youtube.com/watch?v=4jKH-WiXV74 |
https://forum.4tuning.ro/371-spl-pres...ml#post3625306
aici gasiti pozele si detaliile despre SPL racing...;) |
Quote:
Scuze dar erau n masini la categoria best exterior mult peste erau cei de la ghetto care au exterioare custom, era golful portocaliu care era foarte frumos si bine lucrat, era tt-ul |
Quote:
Quote:
Ca sa multumim pe toata lumea am decis impreuna cu organizatorii sa acordam un singur premiu pe masina. |
masinile au stat doar o zi pentru ca noi ne-am cazat la vreo 18 km de tg secuiesc, deoarece nu am mai gasit cazare, iar fara masini nu prea ne puteam deplasa pana la pensiune. a doua zi nu au mai fost aduse masinile, deoarece am fost la evenimentul de drag pentru a fi alaturi de nadir sa-l ajutam cu ce mai avea nevoie pe acolo. cred ca este oarecum obligatia juriului sa vina sa se uite la masini, nu a proprietarilor sa cheme juriul, in plus noi am stat mai mult pe bancuta din fata masinilor si din tot cei care aveau ecusoane de organizator si au trecut pe acolo, nu a intrebat nimeni nimic de masini. referitor la 350z si s3, nu au venit sa va roage nimic, voi ati venit si ne-ati oprit cand plecam ... intamplator eram in 350z asa ca hai sa nu denaturam evenimentele. in plus fata de asta nu am spus decat adevarul din punctul meu de vedere si anume ca jurizarea a fost facuta prost.
p.s. din discutia noastra reiese faptul ca tu ai fost in juriu sau in echipa organizatoare. daca este cazul, imi poti explica si mie cum de masina ta a luat premiu ? |
Din ce am inteles eu nu prea s-a accentuat partea de expo..Si cred ca Yack a venit a participant dar a fost rugat sa jurizeze.. Deci el a venit cu intentia de a participa.. Nissanul nu a luat nimic?si ce Celica a luat?
|
Quote:
Parerea mea strict personala este ca masina mea nu este de best paint dar nu a fost decizia mea avand in vedere ca eu eram inscris cu masina strict la categoria de paint. Din juriu am facut parte eu si Vio de la Log-tuning. Noi am incercat sa multumim pe toata lumea dar se pare ca tot timpul vor aparea discutii.Nu mi-o luati in nume de rau dar in viata mai trebuie sa sti sa pierzi.O zi buna. |
nu era vorba de pierdut sau castigat
era strict vorba de jurizare care am spus ca a lasat de dorit, acum fiecare interpreteaza ce vrea |
Quote:
|
Quote:
Tot la spalatorie, tu ai spus ca " ar fi culmea sa particip si eu in concurs ca sunt membru al juriului"! Dar, in ceea ce te priveste pe tine ca membru al juriului, nu ai voie sa te exprimi la modul cum ai facut-o in fata unui participant. Aminteste-ti ce mi-ai spus mie vis a vis de kit-ul de la Pilot! Iar faptul ca nu ati luat in serios ce au avut unii participanti de spus despre masinile lor, iar nu a fost ok! Sa ne vedem sanatosi la anul! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning