![]() |
Re: Efectele care apar in urma procesului Chip Tuning
Sal,
Ajunge la 140CP, si +20% la cuplu. |
este valabil si la passat numai ca are motor de 101cp ?
|
Quote:
Daca mai ai nevoie de alte detalii contacteaza-ma. |
salutare vreau sa aflu daca merge cip tuning si pe opel astra g motor de 2000 dti
|
Da, merge, se face FLASH TUNING, castigi ~30% putere, ~20% cuplu.
Daca mai ai nevoie de info, nu ezita sa ma contactezi |
ok ma intereseaza o oferta de preturi
|
acelasi lucru doresc si eu o lista de preturi ceva pt vectra b 1.8 16v
|
In cazul motorului tau, motor aspirat, castigul de putere este undeva la 10% din cat ai. Daca esti interesat, da-mi un PM
|
Quote:
p.s. d c doar atat ? :(( |
la ford foarte mult fum!!dar nu ma asteptam sa fie asa mare diferenta,am scos cipul k am avut unele probleme la motor si tot scoate mult fum ce pot sa fac?>
|
eu am luat masina cu cip pe ea de la o cunostinta care lucreaza la ford (110 acum de la 90 initial) si se comporta foarte bine:
nu scoate fum consum mare la turatie mare dar merge foarte sportiv (ce e drept ma ajuta si rotile 215/40 r17) consum foarte bun atunci cand merg la consum |
Re boys,as vrea si eu cat m`ar costa cipul pentru un passat din 2000,1.9 tdi la 116 cai acum?si cu cat ii se va mari puterea.Multumesc anticipat.
|
Sal,
dupa cip, vei ajunge undeva la 150CP. Daca esti interesat contacteaza-ma |
si alte modificar pot sa mai fac la masina sa devina mai sportiva,mai agresiva?am intrat pe situl tau :).Interesante oferte.:D
|
sal! am o octavia 2 1.9tdi 105hp! masina este inca in garantie dar totusi mi se pare ca se misca cam greu in depasiri... park ar trebui mai multi caluti sub capota... mai ales dak vrei sa treci de un tir care de obicei merge in spatele altui tir(cred ca stiti la ce ma refer) si am cateva intrebari:
1. se pierde garantia in cazul unui ciptuning? 2. am inteles ca apar cateva probleme cu patinarea ambreiajului si inca ceva. eu vreau doar un + de putere sa ma ajute in depasiri nu sunt un impatimit al cailor putere, asa ca nu vreau sa fortez motorul. 3.unde ar fi cel mai indicat sa fac operatiunea? 4. mai trebuie schimbat ceva gen frane sau cablu ambreiaj mai rezistent? cateva sfaturi va rog.! multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning