![]() |
Re: berlina 1310
da..ai toba BORLA pe ea sau BORLLA?? k am intrat azi intr-un mag de piese si al vazut frumusete de toba borla, din tabla, cu grund d'ala p ea
|
Frumusika masina! spor la treaba in continuare.
Dar stingatorul...de ce il tii la indemana:?: :rolleyes2 |
toba e borla, din inox. o am de vreo 2 ani, de atunci cand cei de la c&c inscriptionau sigla lor pe aceste tobe si dublau pretul(noroc ca am avut reducere de angajat)
multumesc clauditza, iar in ceea ce priveste stingatorul e mai bine sa fie la indemana. am avut acum ceva timp un mic incident(scurt fir electroventilator si o flacara micuta langa filtrul de benzina stinsa cu un tricou) si de atunci mi-am cumparat stingator si-l tin aproape |
e frumoasa...imi place...plasa bin bara...sa mi pun si eu..nu mai ai de gand sa i pui bara p spate>>>??? https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21004-dacia-break-2004-58-kmi.html
ia vezi si p aci.. |
(scurt fir electroventilator si o flacara micuta langa filtrul de benzina stinsa cu un tricou) si de atunci mi-am cumparat stingator si-l tin aproape[/QUOTE]
deci pina la urma nu luam amenzi degeaba daca nu il avem!!!!!!!!! |
bara pe spate nu o mai pun, ba chiar as vrea s-o scop si pe fata, dar cu zambetu lu iliescu nu da bine
stingatorul e foarte bun la casa(masina) omului, nu il folosesti des dar si cand iti trebuie si nu-l ai.... amenda pt lipsa lui nu am luat, nici macar nu am fost intrebat de asa ceva ultima achizitie: bara de torsiune fata, luata de la un batran e dubla ca grosime fata de cea normala iar diferenta pe viraje e semnificativa chestia e ca am mai dat niste gauri in lonjeroane si am ridicat-o aproape 2 cm pt ca lovea in planetare urmeaza si spate |
mai nou am achizitionat 2 fuzete+2 butuci pentru 4 x 100,, de la un baiat din iasi
am pus doar fuzetele pe fata cu 2 jante tot pe 13' o sa revin cu poze cand fac rost de aparat |
asteptam pozele cu drag
|
2 Attachment(s)
jantele...
|
si... nu are nimeni inca doua de vanzare?
|
B 53 BAN:Am eu 2 seturi de jante din aliaj 4x100,r13 de vanzare! ;)
tel:0722.922.860 id mess: b_30_hzl |
e urata rau toba aia. serios. mi se pare mie sau e patrata?
|
terminatia tobei e patrata cu colturi rotunjite
din pacate nu am avut bani de o toba cu leduri... |
ban-ule de ce ai fugit sambata (la buzau) ???
vroiam sa ne dam si noi... :( |
La buzau eu unu m-am speriat cand am vazut atatea branhii pe masina ...Dc ai plecat ai avut pro tehnice ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning