![]() |
Re: transformare turbo
Salutare, ma bate gandul sa mi montez si eu un kit turbo pe un megane sedan 1.6 16v, 112 cp. Nu as vrea o investitie majora pt ca nu dispun de suficiente resurse momentan. Ma poate indruma cineva carei firme sa ma adresez pt a obtine o putere de 150-160 cp. mentionez ca piesele le vreau second ca sa scada pe cat posibil investitia. Oare cu 1000 e fac ceva?
P.S. am deschis un topic si s au oferit sa ma ajute Mihai de la SRZ si Master tuner, dar poate ma ajutati sa gasesc si alte firme care se ocupa cu asa ceva sau un mecanic/mecanici buni. |
din ce am vazut cei de la master tuner au facut treburi faine , dar si pretu pe masura .
|
mergi la Master Tuner te vor ajuta ei exact cum trebe sa fii ajutat! Desigur si Mihai de la SRZ te poate ajuta!
|
Am inteles, dar sunt costurile maricele, as vrea ceva mai ieftin, de criza.:D
|
in domeniul auto ceva ieftin de criza nu merge! ori faci un lucru bun - ori stai pe dreapta!
Ai solutia sa te apuci tu dar stresu e mare fiindca va trebui sa mergi la diferiti mesteri, sudori, strungari, etc sa-ti confectioneze anumite componente dupa cum e necesar! |
salut sunt ionut am un chrysler stratus din 2000,2L 16valve,134cp benzina/gpl si am o intrebare referitoare la turbo se poate pe aceasta masina,care este pretul estimativ al pieselor noi/sec tinand cont ca manopera o pot face eu si majoritate pieselor ce tin de evacuare mi le pot confectiona din surse proprii.
Multumesc stima |
pai uita-te si matale pe la bazar la preturi
turbina regulator presiune injectoare soft teava :D |
Stie cineva care e presiunea maxima suportata de o turbina Mitsubisti TD04-10T care e pe laguna 2.0T?
Dar pentru TD04-19T care e montata pe T5 de la Volvo? |
Quote:
|
Nu cred ca o sa reuseasca cineva sa treaca pe turbo fara sa depaseasca un buget de 500 de euro. Piesele bune sunt destul de scumpe chiar si second si chiar daca alegi sa folosesti kituri mai ieftine care dureaza proportional cu pretul , gen ebay tot nu reusesti sa te limitezi la 500!
|
Quote:
|
Intre timp mi am rezolvat problema cu turbo si am iesit si mai bine la bani.8)
Mi am luat un Saab 900 turbo, inscris, cu motor de 2.0 si 185 cp la 850 e. Ce i drept trebuie un pic aranjata, dar per total m iesit bine.:-) |
si pt. un1.9 tdi de90cp cod motor alh in momentul de fata are 250-270cp ce considerati ca se mai poate face de ex:alta electronica care ar fi mai usor de reglat pt. cai multi de genu 400cp.
HELP |
pt 400 de cai ia-ti un 2.5tdi V6 si nu mai chinui acel 1.9 tdi care e deja dus aproape de limita!
|
daca crezi ca 2.5 tdi vreodata o sa faca turele lui 1.9 sau 20 tdi te inseli amarnic, poate ai vrut sa zici 30 tdi v6;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning