![]() |
Re: 924 vs. 944
Quote:
Nu neaparat...un 924 franeaza la fel de bine ca un 944 chiar daca are tamburi pe spate...diferenta e pe un circuit...la franari repetate la 100% tamburii se vor incalzi si evident nu mai franeaza ca si la rece....dar asta e pe circuit. Cum am mai zis...pt ce folosim noi masinile...diferentele intre un 924 si un 944-early nu sunt chiar asa de mari...de ex. sunt si 944 fara servo directie. Si mai o chestie in legatura cu franele....nu s-a pus pe 924 frane de 944...ci invers. Franele astea ce sunt pe 944 au fost initial dezvoltate pentru 924 Turbo si 924 Carrera GT E chestia cu oul si gaina ;) Issues vrea frane "de 944" ca sa-si puna roti 5x130 nu ca nu poate el sa opreasca bolidu de 125 de cai :lol: |
nu pot s-o stapanesc nene , cred ca-i pun frine de 928. vb cu xanu sa-mi fara rost. :)
|
In primul rand comparatiile ar trebuie facute intre 924 si 944 pre 86 si 924 S si 944 post 86 non T.
In al doilea rand oare cati dintre voi ati condus un Porsche ca si ''nou''?Majoitatea sunt legate cu sfoara si mascate cu chit.Normal exista si exeptiile.Nu vreau sa se atace nimeni , dar asta e adevarul.Cat costa sa pui pe ''picioare'' un Porsche vechi, stat, omorat si reparat numai de mecanici de Dacie?Mult peste cat este dispus un roman sa bage in ele. Daca vreti cautati testele comparative facute in 1984-85 de nemti si vedeti rezultatele. Idee este alta.La noi exita 3 categorii de masini.1/Cele ca a lui Morghen, si partial a lui Issues care s-au refacut cu cap si fara compromisuri, 2/cele luate de un neinitiat ,incercat o restaurare ,si din diferite motive date mai departe.Si 3,cele mai multe, ''chilipiruri'' asemanatoare cu o masina dar care fac eforturi supra omenesti sa isi tina aerul in cauciucuri..... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning