Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - BlooRS (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/204289-machete-lucru-bloors.html)

BLooRS 30-08-10 18:46

Re: machete in lucru ...BlooRS

voi incerca sa fiu mai atent

bara nu e stramba ci se oglindeste gresia in ea,luneta e distrusa si nu am avut ce face asta a fost singura optiune inafara sa o las fara ea,interiorul e intr-o postura mai veche deoarece nu am poze cu el(acum nu are decat scaunele fata ,nu exista banchete spate.grund nu am gasit asa ca nu puteamn doar sa o las neterminata ,de slefuit ,asta e cel mai fin posibil,pe motiv ca am stat 3 ore in continuu la finisari si nu am nici materiale si nici banii necesari:cry:.iar in legatura cu vopseaua mie imi placea nuanta dar nu se vede bine cum e vopsita din cauza ca nu am avut destula lumina. a fost cam prima mea incercare de tuning.scuze de dezastru.

spun de la inceput ca accept orice fel de parere, sfat sau comentariu si voi incerca sa tin seama de ele cand voi avea cum:help:.vreau sa va spun ca sunt intr-a saptea:oops: deci nu prea am nici timp(pe motiv de teme)si nici prea multi bani:shock:.voi face ce putea
si va rog ca daca e cazul sa parasesc forumul,sau asa ceva, sa imi spune-ti imediat.eu voi posta in continuare si voi incerca sa fiu din ce in ce mai atent la detalii si mai rabdator.atat am avut de spus.:-|

DTH 30-08-10 18:49

Oribilă macheta ....sincer ! Pune māna şi citeşte Tutoriale Tuning ...

FED express 30-08-10 18:53

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3621264)
voi incerca sa fiu mai atent

bara nu e stramba ci se oglindeste gresia in ea,luneta e distrusa si nu am avut ce face asta a fost singura optiune inafara sa o las fara ea,interiorul e intr-o postura mai veche deoarece nu am poze cu el(acum nu are decat scaunele fata ,nu exista banchete spate.grund nu am gasit asa ca nu puteamn doar sa o las neterminata ,de slefuit ,asta e cel mai fin posibil,pe motiv ca am stat 3 ore in continuu la finisari si nu am nici materiale si nici banii necesari:cry:.iar in legatura cu vopseaua mie imi placea nuanta dar nu se vede bine cum e vopsita din cauza ca nu am avut destula lumina.

spun de la inceput ca accept orice fel de parere, sfat sau comentariu si voi incerca sa tin seama de ele cand voi avea cum:help:.vreau sa va spun ca sunt intr-a saptea:oops: deci nu prea am nici timp(pe motiv de teme)si nici prea multi bani:shock:.voi face ce putea
si va rog ca daca e cazul sa parasesc forumul,sau asa ceva, sa imi spune-ti imediat.eu voi posta in continuare si voi incerca sa fiu din ce in ce mai atent la detalii si mai rabdator.atat am avut de spus.:-|

ok omule, toti invatam stai cool nici la noi nu stau banii pe gard, dar am vrut sa zic sa ceri la magazinul de vopsele si smirghel care sa-l folosesti cu apa deci smigheluiesti cu el si pui apa, si astfel se vor duce imperfectiunile care vor ramane dupa grund iar suprafata va ramane fina fina ca o vopsea, iar apoi poti sa dai stratul de vopsea.

bmwh548 30-08-10 19:05

Daca ai smirgheluit 3 ore si ala e rezultatul...ma gandesc ca poate ai smirgheluit numai pe o parte. Pe partea dreapta spre exemplu se vede o diferenta de nivel mare pe aripa spate, de ce?

Nu cred ca intoarce nimeni banii cu lopata pe aici. Daca nu ai necesarul pentru a termina proiectul, nu il termini. Pui frumos macheta intr-o cutie cu toate piesele ei (apropo de piese pierdute: cand desfaci o macheta sa ai o cutie la indemana in care sa pui piesele, in felul asta riscul de a le pierde scade considerabil) si o lasi acolo. Cand ai bani de cheltuit pe proiect iti iei ce mai ai nevoie (smirghel, adezivi, vopsea etc).

BLooRS 30-08-10 19:40

2 Attachment(s)
am inteles acum la grund cum sta treaba ,voi incerca pe BMW(sper din tot sufletul sa iasa cum trebuie)

iar in legatura cu cutiile pentru piese

am incercat ,e bine in felul asta?

:arrow:

FED express 30-08-10 20:36

e bococ baiete numa ca inseamna ca nu ai prea multe machete ca doar iti trebe multe cutii din-alea...adica de fiecare data cand demonetzi una sa le pui intr-o cutie...sunt ieftine alea?? ca si mie mi-ar trebui ca-s faine tare.Bafta:!:

BLooRS 30-08-10 21:25

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3621574)
e bococ baiete numa ca inseamna ca nu ai prea multe machete ca doar iti trebe multe cutii din-alea...adica de fiecare data cand demonetzi una sa le pui intr-o cutie...sunt ieftine alea?? ca si mie mi-ar trebui ca-s faine tare.Bafta:!:

pai momentan BMW-ul e cam singura macheta demontata deci nu prea am nevoie de multe cutii

avand in vedere pretul asteia(am uitat cum se numeste) nu stiu exact ca am "furat-o" din garajul lu tata

DrifterGT 31-08-10 10:54

Frumos!

FatX 31-08-10 21:50

frate mie imi plac toate da de unde ai rotzile de pe logan toate st super dar saracu bmw e a 4 vopseap care o ia:)

BLooRS 31-08-10 22:31

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3624765)
frate mie imi plac toate da de unde ai rotzile de pe logan toate st super dar saracu bmw e a 4 vopseap care o ia:)

in legatura cu jentile de pe logan ,ca si oglinzile, sunt luate de pe un peugeot de rally (mi se pare ca e cel din echipa frantei)si am ajustat putin axurile ca sa incapa:twisted::D

iar de BMW nu iti fa tu griji ca de data asta am cu ce sa il decapez si o voi face;)

BLooRS 31-08-10 22:36

ai un set de jenti de 1/18 (pt bmw,e maisto)?sau ce spui sa le vopsesc pe astea?(negre sau cromate,nu sunt sigur:rolleyes2)

FED express 01-09-10 08:51

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3624917)
ai un set de jenti de 1/18 (pt bmw,e maisto)?sau ce spui sa le vopsesc pe astea?(negre sau cromate,nu sunt sigur:rolleyes2)

in funtie de exterior, vezi si tu cum va da mai bine.Ce planuri ai cu exteriorul?

BLooRS 01-09-10 09:59

4 Attachment(s)
cu exteriorul,pai in vedere cu body kitulceva in genul asta:arrow:dar o sa ma chinui ceva

bara fata(sau)...........asa,.......................... ...................laterale ,cam asa si paintjob,asa

DTH 01-09-10 10:06

Mai bine alegeai ceva mai simplu şi mai uşor ;)

BLooRS 01-09-10 10:34

voi incerca ceva mai simplu,dar sa gasesc idei..:D

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning