Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FatX (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/202680-machete-lucru-fatx.html)

BLooRS 12-08-10 11:33

Re: Machete in lucru - FatX

arcuri nu stiu unde dar exista un fel de suspensie din plastic sua metal cam ca la rotile spate de la dacia papuc daca sti se face usor dar trebuie rabdare
iti arat un model cand gasesc

FatX 12-08-10 23:50

3 Attachment(s)
la ferrari nimic nou acum am mai facut ceva la o macheta mai veche am pus banda izolatoare pe geamuri le-am facut fumurii ma scuzati de calitatea pozelor (mobilul ):D
In ultima poza acel cayene nu este al meu este al lui bloors am pus poza ca mi se pare destul de draguta saracul cayene ce o sa pateasca dar ma rog este frumos si sper sa iasa bloors

VRS 13-08-10 14:33

imi place Impreza a iesit misto mai vb pe mess

FatX 14-08-10 16:42

multumesc mult VRS la subarru mai am sa vopsesc jantele in negru ca acum sunt date decat cu markerul si nu sunt prea bine.
si vreau sa le vopsesc cu sprayul

VRS 15-08-10 10:41

buna alegere cu sprayul

FatX 16-08-10 01:23

mda ma scuzati ca nu prea am mai postat pe aici dar am avut ceva treaba zilele astea azi am lipit si usa de la bugtti 11CB care era rupta din pacate :( nu se mai deschide acum si o sa pun poze maine daca va intereseaza

FatX 16-08-10 11:38

3 Attachment(s)
am revenit cu poze :
BUGATTI 11 CB
BBURAGO ITALY
1:24
mda sorry nu e data reglata bine la aparat

BLooRS 17-08-10 22:23

:Dda.. pai bine dar puteai sa incerci mai intai sa scoti chichineatza ai mica de la usa si sa o lipesti si de abea apoi s apui usa ca s/ar mai fi deschis..da .. faci kum vrei

PS :mai am putin si termin barile de la cayenne...in curand imi fac si eu pagina cu machete si o sa pum pozele cu el.

mai intra si tu pe mess...;)

VRS 17-08-10 22:52

problema la masinile care au LSD din fabrica este greu sa lipesti sistemul tot ce poti sai faci este sa cumperi 2 sisteme si sa le lipesti.

FatX 18-08-10 11:44

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VRS (Post 3592382)
problema la masinile care au LSD din fabrica este greu sa lipesti sistemul tot ce poti sai faci este sa cumperi 2 sisteme si sa le lipesti.

cum adik LSD poate LCD care e plasma si eu nu am in masina ca nu inteleg la ce te referi oo da si o poza cu toate machetele mele liipsesc cateva care sunt la reconditionat
enjoy :))
cel mai mult imi plac alea 1:43 mai ales mustangul merci @bloors pt el:)

andy design x 18-08-10 12:00

Quote:

Originally Posted by FatX (Post 3593259)
cum adik LSD poate LCD care e plasma si eu nu am in masina ca nu inteleg la ce te referi oo da si o poza cu toate machetele mele liipsesc cateva care sunt la reconditionat
enjoy :))
cel mai mult imi plac alea 1:43 mai ales mustangul merci @bloors pt el:)

LSD sunt usi din alea care se deschid in sus...stii tu.;)

BLooRS 18-08-10 13:23

pai da dar se gasesc lsd uri si in tara?

si trebuie sa ai lsd uri din fabrica ca sa montezi setu nou sau nu trebuie neaparat?:?:

andy design x 18-08-10 13:45

Quote:

Originally Posted by BLooRS (Post 3593475)
pai da dar se gasesc lsd uri si in tara?

si trebuie sa ai lsd uri din fabrica ca sa montezi setu nou sau nu trebuie neaparat?:?:

@BLooRS:nu cred ca trebuie neaparat sa ai LSD din fabrica ca sa poti monta unul nou, dar fara el din fabrica eu stiu ca e putin mai greu.;)

FatX 18-08-10 22:43

salut
@bloors ai ajuns aks ca eu o sa plec la mare sambata si dak e pana atunci oricum cred c a mai postez ceva dar dak nu sa stiti

VRS 19-08-10 09:08

lsd-uri aftermarket se monteaza greu dar este un post in sectiunea tutoriale tuning pe machete

All times are GMT +2. The time now is 03:15.

- Copyright 2026 4Tuning