![]() |
Re: Machete in lucru - FatX
arcuri nu stiu unde dar exista un fel de suspensie din plastic sua metal cam ca la rotile spate de la dacia papuc daca sti se face usor dar trebuie rabdare
iti arat un model cand gasesc |
3 Attachment(s)
la ferrari nimic nou acum am mai facut ceva la o macheta mai veche am pus banda izolatoare pe geamuri le-am facut fumurii ma scuzati de calitatea pozelor (mobilul ):D
In ultima poza acel cayene nu este al meu este al lui bloors am pus poza ca mi se pare destul de draguta saracul cayene ce o sa pateasca dar ma rog este frumos si sper sa iasa bloors |
imi place Impreza a iesit misto mai vb pe mess
|
multumesc mult VRS la subarru mai am sa vopsesc jantele in negru ca acum sunt date decat cu markerul si nu sunt prea bine.
si vreau sa le vopsesc cu sprayul |
buna alegere cu sprayul
|
mda ma scuzati ca nu prea am mai postat pe aici dar am avut ceva treaba zilele astea azi am lipit si usa de la bugtti 11CB care era rupta din pacate :( nu se mai deschide acum si o sa pun poze maine daca va intereseaza
|
3 Attachment(s)
am revenit cu poze :
BUGATTI 11 CB mda sorry nu e data reglata bine la aparatBBURAGO ITALY 1:24 |
:Dda.. pai bine dar puteai sa incerci mai intai sa scoti chichineatza ai mica de la usa si sa o lipesti si de abea apoi s apui usa ca s/ar mai fi deschis..da .. faci kum vrei
PS :mai am putin si termin barile de la cayenne...in curand imi fac si eu pagina cu machete si o sa pum pozele cu el. mai intra si tu pe mess...;) |
problema la masinile care au LSD din fabrica este greu sa lipesti sistemul tot ce poti sai faci este sa cumperi 2 sisteme si sa le lipesti.
|
3 Attachment(s)
Quote:
enjoy :)) cel mai mult imi plac alea 1:43 mai ales mustangul merci @bloors pt el:) |
Quote:
|
pai da dar se gasesc lsd uri si in tara?
si trebuie sa ai lsd uri din fabrica ca sa montezi setu nou sau nu trebuie neaparat?:?: |
Quote:
|
salut
@bloors ai ajuns aks ca eu o sa plec la mare sambata si dak e pana atunci oricum cred c a mai postez ceva dar dak nu sa stiti |
lsd-uri aftermarket se monteaza greu dar este un post in sectiunea tutoriale tuning pe machete
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning