![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
2.Ce intrebare stupida, doar am vb cu el, are masina de 6000E ticule, e mai aranjata, mai noua, mai dotata....normal ca o trateaza mai cu atentie. 3. Daca ala mai rau dupa cum zici adica mai ieftin presupun arata mai rau la 4000 decat celalalt la 10k atunci inseamna ca e fix invers, pt ca un filtru bun tre sa arate rau cat mai repede, altfel logic ca nu-si face treaba, extrapoland este o sita groasa care retine numai bolovani, iar cel ieftin daca arata mai rau repede, asta pt caretine tot praful, care pe la noi este destul de mult, deci logic sa se colmateze mai repede un filtru care-si face treaba! |
Quote:
|
gixer, esti naiv , copil .. n-am cuvinte!
Tu compari ce pune prietenul tau in masina lui ( piese noi din reprezentanta ) cu SH-urile de piese care le pui in "masina" ta ! N-are nici un sens! Nu poti sa compari pretul la piese noi cu cel la piese SH. Daca faci o comparatie de preturi la piese.. fa-o la piese noi, nu ma intereseaza ca tu pui untdelemn de la bunica. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca te duci la un magazin de piese auto si dai comanda de toate piesele de care ai nevoie la o revizie, o sa astepti maxim o zi. Tu preferi sa pui piese SH inloc de piese noi din magazin? Saraca masina. Sunt curios cand o sa ai copii, ce o sa faci ? O sa le dai mancare din tomberoane pt ca nu vrei sa stai la coada pentru o paine si un salam ? |
Quote:
|
Quote:
Poa sa aiba cati cai vrei pe gti-u si sa ma lase cu 100m in urma la 400m dar pe curbe e varza golfu pe langa BMW-ul meu si per total as castiga lejer un traseu virajat de 20km de asfalt. |
Quote:
Deci sa stiti ca si chinezii de pe vapor au invatat sa scrie "Original" pe piesa sau chiar "Made in Germany" :evil: In concluzie o chestie ciudata am observat la masini si soferi: sunt unii cu masini mai noi, intretinute, care merg numai regulamentar si la consum, si la care tot timpus le sunt stricate culmea chiar piesele pe care incearca sa le protejeze.....pe cand altii printre care si eu merg numai blana chiar si peste limitatoarele de viteza(oricum e mare prostie sa franezi pe ele ca e mai rau pt suspensii decat sa mergi cu 50 peste una), nu le pun piese sclipitoare, ci mai ruginii, din dezmembrari, dar originale garantat, consumabile cam cand imi aduc aminte, chiar mai leg si cu sarma cand nu am ce face si uit sa schimb colieru romanesc cu prinderea originala de multe ori, si practic nu are nici un bai masina, functionand in parametrii! ....pana la urma diferenta o face bucsa dintre scaun si volan 8) Ca sa fiu totusi ontopic, mai ales ca nu am precizat asta: am avut golf1 1.6d care lua 8% in medie si 10 in oras si pe dealuri, si acuma am BMW 525i care ia cam 10% in medie, umbalnd intr-adevar 2/3 din km inafara......clar prefer BMW-ul! |
Chiar daca traim in Romania, se ofera garantie la produsele noi.
|
Quote:
|
Gixer eu de obicei doar citesc , nu sunt avid dupa posturi. Dar acum chiar nu ma pot abtine...
Jetta mk2, fabricatie 1990, motor 1.6D , trepte 5+1, consum 4,2-5% indiferent de deal-vale-iarna-vara . Masina a fost a tatalui meu , km la bord ~220.000, a mai avut una la fel dar din 1986 tot asa consuma si cealalta. Imi plac absolut toate BMW-urile intretinute, aranjate , puse la punct. Dar in acelasi timp detest genul de om care isi bate joc de masina lui, pune piese din dezmembrari , merge cu gaz lampant si se mandreste de consumul lui . Si te anunt ca exista piese 100% originale , calitate OEM , daca te duci la Bavaria poti cere niste repere,preturi, samd. La fel te poti documenta si iti poti cumpara orice ai nevoie aftermarket de la stergatoare,ulei, telescoape, arcuri, pompa de apa, kit de distributie , parbriz, oglinzi etc etc de la X producatori daca te duci la meteor,autonet etc . bmw ul tau 525i , are consum mai mic decat 520i nu ti se pare hilar ? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning