Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Incepe - Proiect Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/19499-incepe-proiect-oltcit.html)

dj16xxs 27-06-06 00:03

Re: Incepe...

vrei jante pe 15 cu tot cu flanse si cu cauciucuri???

tha_nox 27-06-06 10:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dj16xxs
vrei jante pe 15 cu tot cu flanse si cu cauciucuri???

as vrea jante, dar nu am bani acum, poate daca vei o combinatie ceva..jantele astea plus niste bani, sau un ceas bengos cu mp3 player inclus, reportofon si memorie flash plus niste bani. Oricum, intai zi-mi pretul care il ceri pe jante..

acum nu as mai vrea sa bag bani in jante, ci sa incerc sa rezolv celelalte probleme enumerate..

si legat de culoare, ai dreptate, e cam de c*cat ca imit LZH-ul, dar in primurand nici el nu e primu care a avut asa, mi se pare ca a mai fost un oltcit vopsit asa in craiova, si Saxo-ul lui Duval...

Chiar daca il vopsesc asa, e provizoriu, ca am gasit o idee care imi place si vreau sa o pun in practica, dar necesita mai multi bani de care nu dispun deocamdata, si deaia vreau sa fac modelu ala, ca pastrez roshu si doar mai adaug ceva

M-am gandit pe viitor sa fac ceva alb-albastru, ca doar sunt oltean, ceva in genu oltcitului lu Milula HMR, daca il mai stie cineva...doar ca la un nivel mai ridicat...adica ceva in genu asta:

MAD_DMX 27-06-06 11:47

succes in ceea ce faci. am un woofer auto daca vrei de 200 watt rms 400 ron . ce spoilere vrei sa-i pui??

tha_nox 27-06-06 12:36

1 Attachment(s)
pe spate vreau ceva simplu, in genu celui din poza iar pe fatza vreau sa iau unu comun si sa il modific...sa incerc sa scot ceva original...chiar daca il modific putin, nu vreau sa fie lafel cu ce are toata lumea...

dj16xxs 27-06-06 16:31

asa mai da....imi place cand gandesti.....

dj16xxs 27-06-06 16:31

jantele cu tot cu flanse si cauciucuri sunt fix 300 de euro....fara nici o combinatie!

tha_nox 27-06-06 16:44

Quote:

Originally Posted by dj16xxs
jantele cu tot cu flanse si cauciucuri sunt fix 300 de euro....fara nici o combinatie!

si nu ai si o poza cu ele? poate daca le vad..si imi plac...si mai astepti si u o luna ..poate facem...

PS: nu sunt cumva fostele tale jante? de pe oltcit?

mai gasii o alternativa de paintjob provizoriu: sa ii fac capota in folie care imita fibra de carbon...oare ar da bine cu caroseria roshie? si eventual daca stie cineva pe unde s-ar gasi si la ce pretz...

mad_mike 27-06-06 21:44

Iti urez multa bafta si sa ne vedem la vre-un 4tuning day cu masinile facute ca lumea si cu doua tipe pe capota asea de frumusete;) .Ce ziceai ca e?Cluf franta nu?Bafta man!!!
PS:Fa-o si la motor sa fie si acolo acoperit subiectul.

tha_nox 27-06-06 22:47

la motor va fi problema, dar illas la urma pt ca vreau sa strang bani (multi bani) si sa il schimb daca se poate..sau sa il fac sa nu aiba nici o problema...si perfoemante..medii..nu vreau sa ma arunc spre un consum mare... dar asta zic acum...pana atunci poate o sa vreau :twisted:

mad_mike 28-06-06 20:36

Daca e TRS atunci ai putea sa incerci o turbina,dar daca vrei performante medii atunci eventual comprimat.Bafta!

tha_nox 28-06-06 20:44

nu e trs....

mad_mike 30-06-06 19:43

Re: Incepe - Proiect Oltcit

Acum mi-am dat seama din poze ca e RM deci nu vad alta solutie decat comprimarea sau motor de TRS si turbina:twisted:

Adryx 30-06-06 20:13

Quote:

Originally Posted by mad_mike
Acum mi-am dat seama din poze ca e RM deci nu vad alta solutie decat comprimarea sau motor de TRS si turbina:twisted:

:) Wrong! După ce ţi-ai dat seama că e RM? Dacă ar fi RM, nu ar merge jantele astea ;).

Spark 30-06-06 20:56

oky ... deci inca nu prea le am asa bine cu astea ..
dar care e diferenta intre rm, trs si ce mai este pe acolo ? :confused2

detalii cu privire la intrebarea ta NU SE VOR RASPUNDE AICI... si le citesti si tu de aici https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/15077-recomandari-oltcit.html by bodyspeed

mad_mike 02-07-06 18:30

Adryx: Da ai dreptate,mi-am dat seama dar mi-am dat seama tarziu.Atunci ce este?RT?

All times are GMT +2. The time now is 16:34.

- Copyright 2026 4Tuning