![]() |
Re: CLIO 172 TURBO
Si cum se mai prezinta situatia?, am auzit ca in 1 - 2 zile masina e gata :lol: ... iese pe strada in cautare de noi victime :twisted:
Detaliaza putin si pozele postate de Shark :D |
din taste este usor frate,live este altfel,totu costa bani,si un surub costa;)
felix felicitari pentru masina,sa mearga bine si tare,cu masini ca a ta cresc si ambitiile altora sa munceasca la masini si sa fie competitivi,bravo inca odata. |
sal FELIX
cunosc masina de ceva timp si era si timpul sa incerci sa o termini imi pare rau ca nu am putut sa ne cunoastem am fost de cateva ori pe acolo si asteptam sa faca CRISTI O MINUNE felicitari pt masina si pt tot ce faci abia astept sa o vad pe strazi BAFTA IN CONTINUARE si fara incidente |
Quote:
|
Quote:
Banii care trebuiau sa intre in masina au intrat in motoreta, iar pentru cultura ta generala masina mea este gata. Ti-a cerut cumva de baut tie de il faci alcolist sau decit ai auzit? Daca la 3-4 beri in 12 ore de munca cit am vazut eu ca bea inseamna alcolist ... Ar fi bine sa ne spui si tu ce masina ai sa ne dam seama daca ai treaba cu sportul asta sau nu, ca dupa 5 posturi dupa care te ascunzi nu ne putem da seama. |
felixb proprietarul masinii nu poate posta din motive tehnice si m-a rugat pe mine sa postez pentru el.
"Eu B: ca berea e dupa program Eu B: si la mine cristi isi face treaba ca un profesionist Eu B: au fost ceva probleme pana s-a apucat de munca datorita unor probleme personale Eu B: dar acum numai sunt Eu B: si sunt multumit de felul in care se lucreaza la masina mea Eu B: chiar am deplina incredere in pregatirea lui Eu B: si imi place foarte tare maniera in care se lucreaza cu el...vorbim ,discutam ce facem...imi explica ce nu inteleg...e foarte volubil" |
As vrea sa clarific niste lucruri, acum ca pot posta(sau rezolvat problemele dupa ce am instalat Mozilla): treaba la masina mea merge cat se poate de bine, sunt multumit de cum decurg lucrurile si nu-mi pare rau ca l-am ales pe Cristi sa se ocupe de proiect(intr-adevar au existat niste probleme la inceput, intarzieri de "starting the project", datorita unor conjuncturi necontrolate). Credeti-ma, omu este o enciclopedie(si nu exagerez deloc).Stie exact ce are de facut si e foarte exigent cu el insusi.Indiferent de ce spun anumite persoane eu am ajuns sa-l cunosc, sa vad si sa apreciez de ce este capabil.Go capitain Cristi !:D:D:D
|
Felicitari Felix (fratele tau) AD GARAJ :lol:
|
Felicitari.
Astept cu nerabdare rezultatul macar partial. Successuri in continuare. |
Salut Felix! In ce stare mai e clio? e gata rodaju? sau esti deja la satu mare...
te astept si pe la BV sa vedem cum merge si sa ma faci p mine o tura bine inteles :D |
nah gata softu ? cum e masina ? se ridica la asteptari ? vedem si noi un dyno cu 350+ cp ?
|
Nu vreau sa par rau,dar...vedem si noi masina asta la Alexeni?Sau incepe seria a 2-a din Elodia!!!!
|
Daca este vb de mecanici la care ma gandesc eu....slabe sanse sa o vedeti anul asta pe strazii.Inceputul ca deobicei forta,se monteaza turbina,2-3 tevi ,se ia avansul ......si pauza,si asa incep problemele.Dar sper sa nu se intample asta si in cazul lui Felix!
|
fratilor am fost aseara acolo,masina este monstru 450hp la usa din stinga grava !dar au aparut ceva prb cu un piston si lau scos merge mai bine in 3pis are doar 280hp acum dar trage grav:shock:
|
bla bla bla bla...........si mai urmeaza bla bla bla eu unu m am cam saturat de atata minciuna
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:37. |
- Copyright 2026 4Tuning