![]() |
Re: Tuning Show Campina? Pareri/sugestii
bun ce sa zic... bravo tie, daca rezolvi toate detaliile expuse mai sus... fi sigur ca o sa ai si vizitatori si participanti din ploiesti... oamenii ti-or fi zis ca vin, acum tu trebuie sa rezolvi actele si autorizatiile si sa negociezi mai departe... asteptam o data... daca zici ca se rezolva... Bafta!
|
Mada, Fabi sunt, da un semn cand esti la campina sa ne intalnim si facem impreuna, eventual vin si eu cu baietii cu niste Corvette-uri, Mustangi si astea ... oricum noi am vrea sa facem ceva deschis catre public tot in August ;)
Si eu vroiam sa organizez demult ceva in Campina impreuna cu baietii de la garaj, se poate sa gasim si parcare ... da un semn :) |
Din cate stiu FIBEC e proprietate personala FLorin Anghel, in privinta aceasta poate poate pot face ceva deoarece tatal meu il cunoste dar nu pot vorbi nimic dacanu stiu ca sigur vreti sa organizati...
|
Quote:
*care vor fi categoriile : 1besc car of the show 2.best custom 3.best pain 4 best interior 5 baietii cu sunetul si astept inca propuneri cu categorii best autohton deja am vb cu cativa propietari de dacia si cum ziceam suntem deschisi la orice propunere numai bine cum ziceam va fi un eveniment caritabil mai ales ca in perioada asta se vorbeste numai de taieri salrii pensii ....si la copii orfani nu se gandeste nimeni rog cluburile prahovene si nu numai daca sunt doritori de inscriere sa ma contacteze sau vb deschis aici ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Acu nu vreau sa par nesimtit......dar cei care participa cum pot fi sigur ca banii ajung la casa de copii...nu o intreb cu rautate dar e corect sa stim toti ce se intampla cu banii, ca in ziua de azi te fura si fratele.....sper sa nu o iei in nume de rau...dar chiar sunt curios.
|
Quote:
banii vor fi primiti direct de directoarea de acolo iar firmele care vor sponsoriza si vor avea stand vor plati direct in contul fundatiei .....noi nu avem nicio legatura cu manipularea banilor ...eu incerc decat sa fac un show o expozitie in campina si am zis ca daca tot va veni lume sa vada ...vor putea ajuta si gradinita speciala ada marinescu ..... sper sa fi multumit de raspuns ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
deja s-au strans si doua maini de formula (formula student)poze cu ea in lucru sapt asta ma apuc de ea si cea de anu trecut ;) |
Prezent si eu :twisted:
|
Quote:
|
O punem si de niste motociclete ;)
|
Quote:
vb si cu vipu si zicea ca vb si el cu bikeri deci merge |