Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - adicadar (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/191765-machetele-mele-adicadar.html)

2010 01-07-10 11:21

Re: Machetele mele - adicadar

Frumoase, imi place Audi:!:

FED express 01-07-10 20:54

Quote:

Originally Posted by adicadar (Post 3484923)
Buna .. azi o sa va prezint inca 2 din machetele mele ... este vorba despre un Audi Quattro si un Chevrolet Jeep ... Chevrolet-ul este ceva masina de interventii sau asa ceva. Ambele masini sunt Majorette ... Astept critici :D

Ce tare e Audi!! si jeep-ul e fain.Cred ca e modelul batran de Silverado!Oricum fain si cand te gandesti ca avea sigur statie pe el hahaha..scuzama.Faine, chiar nu am mai vast Majorrete modelul ala de Audi.Jeep-ul parca era din colectia '83,Nu stiu exact!

adicadar 01-07-10 22:28

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3486391)
Ce tare e Audi!! si jeep-ul e fain.Cred ca e modelul batran de Silverado!Oricum fain si cand te gandesti ca avea sigur statie pe el hahaha..scuzama.Faine, chiar nu am mai vast Majorrete modelul ala de Audi.Jeep-ul parca era din colectia '83,Nu stiu exact!

Oricum sunt vechi de tot ... stiu ca multe dintr-e ele le am de la varul meu, s-a jucat el cu ele cat timp a fost mic, si m-am jucat si eu :D Si am ajuns azi, sa le pretuiesc atat de mult ...

adicadar 02-07-10 09:53

10 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentur comentarii :D Azi, va voi prezenta cateva masini de F1, si un Ford Cortina intr-o stare destul de proasta ... A fost si el frumos la viata lui :)

2010 02-07-10 11:27

Super tare Ford-ul, pacat ca e in starea asta, dar na asta e copilaria:!:

andy design x 02-07-10 12:51

Despre Ford poti zice ca e rat rod.I-ar sta mai bine.

e30_eVG3n 02-07-10 14:13

Quote:

Originally Posted by andy design x (Post 3487906)
Despre Ford poti zice ca e rat rod.I-ar sta mai bine.

Tu stii ce-i ala un rat rod? Nu prea cred...

FED express 03-07-10 18:40

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3488128)
Tu stii ce-i ala un rat rod? Nu prea cred...

sigur man, cum sa nu stie..daca n-are vopsea si e vechi, gata tac pac =rat rod...kiddin'

Super Cortina..ce producator e ..?

InSidE 04-07-10 10:44

foarte frumoase machetele tale!apropo le-ar prinde bine o vopsea.

model collector 04-07-10 11:59

Foarte frumoasa aceasta colectie.

adicadar 04-07-10 14:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3490610)
sigur man, cum sa nu stie..daca n-are vopsea si e vechi, gata tac pac =rat rod...kiddin'

Super Cortina..ce producator e ..?

Ti-am atasat o poza sa vezi ce producator e :D

adicadar 04-07-10 14:56

9 Attachment(s)
Va multumesc mult, pentru tot ... Azi va voi prezenta o macheta de politie: Ford Crown Victoria si un Ford Mustang Decapotabil .... Sper sa va placa si acestea :D O zi buna tuturor !

andreigica 04-07-10 14:58

Frumoase raritatile din colectia ta,pacat de starea lor precara,dar oricum raman pentru cei care le-au avut sau le-au vazut in copilarie,niste machete de referinta.
Jeep-ul acela rosu realizat de Majorette l-am avut si eu,dar l-am pierdut odata cu trecerea anilor:sad:

FED express 04-07-10 15:19

Quote:

Originally Posted by adicadar (Post 3492176)
Ti-am atasat o poza sa vezi ce producator e :D

multumesc, Matchbox, si eu am cateva.Frumoase si vechi..perfect:lol:

Quote:

Originally Posted by adicadar (Post 3492182)
Va multumesc mult, pentru tot ... Azi va voi prezenta o macheta de politie: Ford Crown Victoria si un Ford Mustang Decapotabil .... Sper sa va placa si acestea :D O zi buna tuturor !

fain decapotabilul, din seria care deschidea capota...ehee ce vremuri :bunch:

Quote:

Originally Posted by InSidE (Post 3491683)
foarte frumoase machetele tale!apropo le-ar prinde bine o vopsea.

si eu credeam asta mai demult, dar mi-am dat seama ca in felul asta isi patreaza valoarea si puterea nostallgica. e ceva sa ai asemenea vechituri!:lol::lol:

adicadar 04-07-10 15:25

Aceste masinute cum le spun eu inseamna foarte mult pentru mine .... Au fost ale varului meu multe din ele, de la el au ajuns la mine, de la mine la fratele meu, iar acum fratele meu s-a plictisit de ele si a vrut sa le arunce dar m-am opus ... Imi aduc un zambet pe buze fiecare din ele .... Pentru mine fiecare are o personalitate deosebita si imi aduc amintiri placute ....

All times are GMT +2. The time now is 23:23.

- Copyright 2026 4Tuning