![]() |
Re: Machetele mele - adicadar
Frumoase, imi place Audi:!:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum sunt vechi de tot ... stiu ca multe dintr-e ele le am de la varul meu, s-a jucat el cu ele cat timp a fost mic, si m-am jucat si eu :D Si am ajuns azi, sa le pretuiesc atat de mult ... |
10 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentur comentarii :D Azi, va voi prezenta cateva masini de F1, si un Ford Cortina intr-o stare destul de proasta ... A fost si el frumos la viata lui :)
|
Super tare Ford-ul, pacat ca e in starea asta, dar na asta e copilaria:!:
|
Despre Ford poti zice ca e rat rod.I-ar sta mai bine.
|
Quote:
|
Quote:
Super Cortina..ce producator e ..? |
foarte frumoase machetele tale!apropo le-ar prinde bine o vopsea.
|
Foarte frumoasa aceasta colectie.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
Va multumesc mult, pentru tot ... Azi va voi prezenta o macheta de politie: Ford Crown Victoria si un Ford Mustang Decapotabil .... Sper sa va placa si acestea :D O zi buna tuturor !
|
Frumoase raritatile din colectia ta,pacat de starea lor precara,dar oricum raman pentru cei care le-au avut sau le-au vazut in copilarie,niste machete de referinta.
Jeep-ul acela rosu realizat de Majorette l-am avut si eu,dar l-am pierdut odata cu trecerea anilor:sad: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Aceste masinute cum le spun eu inseamna foarte mult pentru mine .... Au fost ale varului meu multe din ele, de la el au ajuns la mine, de la mine la fratele meu, iar acum fratele meu s-a plictisit de ele si a vrut sa le arunce dar m-am opus ... Imi aduc un zambet pe buze fiecare din ele .... Pentru mine fiecare are o personalitate deosebita si imi aduc amintiri placute ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning