![]() |
Quote:
Pe aici asha se numesc masinutzele astea. Ratz = rapid ca un sobolan. Sau ceva de genul. I-a da un click pe linku' asta sa vezi cevqa simpatic si sa te uiti cum se numeste masinutza aia : http://jethead.net/indexdrag.html 8) |
Quote:
|
:wink: heh nu e nici un secret ... (am mai zis pe forum de cateva ori)
Am un Renault Megane' Coupe 2l 16v 148cai. Cred ca sunt si niscaiva poze pe-aici pe forum pe undeva. Daca vi la urmatoarele liniutze din Buc. ne intalnim sigur desi din cate spui nu prea inteleg care ar fi sensul sa ne dam pentru ca o sa ma faci destul de urat. :P . Oricum astept cu nerabdare sa vad ce poate masinuta ta... poate intr-o cursa cu un anume \"Cielo\" :twisted: . |
DADADA! Sa-l iei pe Cielo! Te rog :twisted: Sau mai bine nu. K sa-mi fac eu masina si sa-l fac :twisted:
|
:lol: hai mey lasati cielo sa traiasca... ce aveti toti cu el ah? :)
|
Quote:
Oricum pana la urmatoarele LR toata suspensia o sa fie schimbata ( KW - 4+4 arcuri ,amortizoare) si altele or sa fie conditiile ( plecare de pe loc , demaraj , stabilitate etc.) P.S. : O sa urle si mai rau decat pe 30 Noiembrie 2003 !!! :twisted: Mult mai rau !!! :twisted: Dar .... cred ca o sa ne intalnim mai devreme ...la MITINGUL DIN BUCURESTI ORGANIZAT DE NSL ... Eu unul am sa vin ... Si cred ca ar fi super sa mergem cat mai multi din cat mai multe orase. |
marfa setup-uyp pe opel , cam asa se face treaba si pe aici o mashina ushoara cu motoru cel mai bun de pe linia marcii respective, baravo :shock:
|
Masina e beton am vazuto in constanta la niste ilegale pe varianta la metro ,la globus si in mamaia cand a impachetat un v6 de vreo 190 de cai dupa cate am inteles.la globus a facut un hyundai coupe cu 2 tevi de esapament pe spate,un opel vectra v6 si 2 sau 3 bmwuri de 2000 si 2500.
Tine-o tot asa sadule ! Un amic. |
Eu sunt nedumerit in legatura cu ceva si anume: prima data ai zis ca iei 200 in 23 de secunde , apoi in 25 ca apoi varianta finala sa fie 27 de secunde.Ce ar trebui sa intelegem noi din asta?Care e varianta corecta daca tot zici ca ai facut masuratori?
|
Stai mai, nu sari asa k e frig afara si mai cedeaza si cronometrele astea...
Oricum, cred k ne demonstreza la etapa urmatoare ce si cum, nu? |
Quote:
Am zis ca prinde 200 in 25 secunde si ca face 1000 in 29 secunde si un pic ... Chestia e ca tre sa gasesti teren drept ... sosea dreapta fara panta sau rampa ... Pe Cernavoda am prins 200 in 23 de secunde ... Pe Harsova - Constantza am prins 200 in 27 de secunde , am ajuns la 250 si 1000m in 29 secunde ... deci conteaza si strada si daca e panta sau rampa ... Dar cel mai corect o sa fie la LR ( cred eu ) unde e distanta de 1000 m fara pante sau rampe Si conteaza si cum pleci de pe loc , cum schimbi vitezele , suspensia ... etc. Oricum ... Si eu vreau sa stiu cu exactitate performantele ...dar Dyno nu am unde sa gasesc in Romania ... deci ...mai ramane doar sa vedem la Legale. |
un lucru e sigur ... vitezometrul tau e cam error ... la 250/h nu scoti 1km in 29sec.
|
Quote:
Si daca esti impatimit la LR ai sa ma vezi la liniutze cand o sa se faca acum in 2004 ... si poate o sa se afiseze pe site timpii obtinuti ... cum s-a facut la Timisoara ... Om trai si om vedea ... Gandeste-te ca nu are 150 de cai ! |
suspensie
Felicitari pentru noua motorizare.
Eu am tot un Opel Astra (dar 1,6 8v). Eram curios de unde ai facut rost de motor, cutie, frane etc. Ai pe cineva prin C-ta la dezmembrari, sau ti le-a adus de pe afara de undeva? Te intreb pentru ca si eu sunt interesat in viitorul apropiat sa fac o schimbare de motorizare. Cu actele (RAR) ai rezolvat? Si inca o intrebare: cat te costa suspensia ? Numai bine. |
Re: suspensie
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning