![]() |
Re: Masina lovita in parcare spectatori
Andrei ..esti inca in starea de embrion?Ce legatura are asigurarea obligatorie cu faptul catzi gasesti masina lovita de un cretin?
|
Quote:
on-topic : pacat de masina frate dar asta e, multi si-au gasit masinile asa in parcare, un prieten de-al meu a gasit-o asa praf incat a intrat in masina prin portbagaj pentru ca nu se deschidea nici o usa de pe partea soferului, iar pe partea cealalata nu avea cum sa intre ca in urma impactului il impinsese in alta masina :( bafta ! |
nu prea conteaza unde e parcat papucu ca normal daca ala a lovito nu prea o parca langa a ta....ca deh nu e prost
da tu cand ai facut poza nu ti-a sarit in ochi papucu lovit.....sa te uiti la numar si cei care spun ca se rezolva cu un ciocan chit,etc ,as vrea sa va vad pe voi cand aveti masina ,o lasati undeva parcata si cand veniti o gasiti lovita.........zici mama frate se duce draq tot salariu pe luna asta bafta sa il gasesti pe taranu care a lovito |
CataNOS : dacia papuc apare in prima poza din primul meu post aici.
mihai88 : daca ai fi citit atent postul meu, ai fi inteles ca poza in care apare si dacia papuc a fost facuta dimineata, cand am ajuns la eveniment. Masina mi-am gasit-o lovita dupa terminarea evenimentului, in jurul orei 19, in parcare fiind ramase doar cateva masini. |
:lol: acum am citit mai atent sry
|
fi sigur ca daca era parcare cu camere de filmat poate aveai vreo shansa .... da in situatia asta poti sati iei adio.pacat
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning