Avand intentia sa plec acasa spre Timisoara, mi-am gasit masina lovita, in parcarea pentru spectatori. Masina nu are casco, deci sunt nevoie sa suport cheltuielile pentru reparatii.
Am postat aici pentru a cere un sfat, deoarece origanizatorii nu mi-au raspuns la private messages.
In mod normal a fost angajata o firma care s-a ocupat cu supravegherea evenimentului. As putea sa ii trag pe ei la raspundere ?
La fata locului am gasit resturi din spoilerul si stopul dreapta spate care recent am aflat ca sunt de la o dacia papuc, model nou. Pe capota mi-au ramas urme de vopsea culoare alba.
Parca am fost inspirat si am facut o poza cu masina imediat dupa ce am parcat-o. In poza apare si acea dacie papuc alba care probabil m-a lovit. Din pacate nu se distinge numarul de inmatriculare, decat vag judetul : BH.
Poate ca este cam tarzu, dar apelez pe aceasta cale locuitorilor din Oradea, in cazul in care vad o dacia papuc alba (model nou, 1.9 diesel) avariata in coltul dreapta spate, sa-i noteze numarul de inmatriculare.
Va Multumesc.
Poze :