![]() |
Mda... si ce-am putea sa facem ? Sa ne dam cu curu' de pamant? Sa protestam?
|
pai nush...
oricum... LA MULTZANI! de ziua iubitei noastre patrii :roll: [/img] |
:lol: Ziua iubitei noastre patrii? Sa fie, La multi ani, desi nu cred ca merita \"iubita\" noastra patrie aceasta urare :twisted:
|
vretzi sa radetzi umpic de mine? :lol: yo mi-am pus steagu in geam ieri... :lol:
|
BAAAAAAAAAAAAAI :!: :!: :!: Tzara merita, oamenii, NU :!: :!: :!:
(Tu nu stii ce tara frumoasa si bogata avem. De oriunde pleci, daca mergi cel mult 3o de km, o sa-i vezi frumusetea, INCEARCA!!!) p.s. scuze de ton dar am zeci de mii de km prin tara dar de fiecare data cand plec iar, tot ma minunez... |
Quote:
|
Oamenii k tine (cei de-afara care nu uita de RO) merita multumiri! Multumim!
|
SHA: stiu ca tara este frumoasa, iar mai sus cand spuneam ca nu merita, ma refeream la cei care reprezinta tara.
Stiu ce inseamna sa fii departe de tara si sa nu poti sa-i admiri frumusetile. Nu din proprie experienta, dar din experienta unor apropiati de-ai mei... |
da! intradevar e shi o parte frumoasa a tzarii... nu aia legislativa, parlamentara... sau mai shtiu yo ce... natura... ea reprezinta partea frumoasa... shi femeile din RO :D ...
|
Femeile din Romania, pe langa faptul ca sunt frumoase ( nu toate ), sunt si destepte ( nu toate ).
|
Da, uitasem de fete. Avem o tzara super - o strica cei care ne conduc. Ok Gabi, banuiam k de oameni zici (politicieni mai precis)
|
apropo de politicieni... Funar vrea sa faca 9 martie ziua barbatzilor :lol: :lol: :lol:
|
tekno: 9 martie e ziua barbatilor de mult, cel putin traditia asa spune. La noi se \"sarbatoreste\" cu 44 de pahare ( indiferent de ce-ar fi ele ) :lol:
|
Cioli17
Quote:
|
looooooooool :lol: :lol: :lol: :lol:
la noi nu se sarbatoreshte asha ceva... sa speram ca la anu' o sa se sarbatoreasca :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning