![]() |
Re: Credeti ca am vreo vina ?
asta e vrajeala..
cum adica, esti si tu putin vinovat? nu exista putin sau mai mult vinovat... legea spune clar: vinovat sau nu... nu exista doar putin dupa mine sunt texte ale politiei... |
El zicea cred ... daca se paote considera vinovat moral ... sau maxim daca este vreo posibilitate sa fie scos vinovat in vre-un fel.
Oricum, e o aberatie ... nu e vina ta ... nu puteai sa prevezi un accident ... |
asa a fost sa fie...., sa nu te consideri vinovat , i se poate intampla oricui, dar........totusi iai dat prea tare la masina. NU O CALCA ATAT TIMP CAT NU CUNOSTI DRUMUL.....
|
bmw power, stii, nu am apreciat multe din opiniile lui fiatgroup de pe forumul asta, dar ii iau apararea aici
totusi ar fi bine sa iti iei mai intai permisul, sa conduci minim 100.000 si dupa asta sa emiti pareri despre cum ar trebui sa conduci pe o autostrada/drum national... no offence ;) |
Quote:
p.s. nu ne putem compara cu ungaria la drumuri de nici un fel |
cu atat mai mult cu cat drumurile lor sunt mult mai bune si mai bine semnalizate, si cel mai important, cu drumuri laterale pentru traficul local
|
Nu ai nici o vina din punct de vedere moral da nu s-au gandit ca ala cu vectra poate era sau baut sau incepator, a vazut accident si a luat mainile de pe volan si asta e. DECI NU TE CONSIDERA VINOVAT!
|
verdict: not guilty!
|
zi doamne ajuta k ai avut zile si da-i draq .....
|
deci, ai primit o hotarare definitiva?
|
cum a ramas pana la urma?
|
Nu ai absolut nici o vina. Ba chiar ai procedat corect pt ca ai incercat sa eviti impactul. Nush cati au avut sansa sa mearga prin ungaria si sa fie opriti de politit. Eu nu am avut dar toti care au fost au zis k politia de acolo are ceva cu soferii romani. Dak opreste pe vreunu il ia la bani marunti numa sa ii gaseasca cva si sa il sanctioneze.
|
s-a dat vreun verdict in acest caz?
|
"Nush cati au avut sansa sa mearga prin ungaria si sa fie opriti de politit"
iti spun io -am trecut prin ungaria de 2 ori si de 2 ori nea oprit politia,cand am vazut cum sta treaba n-am mai plecat cu masina ca pur si simplu nu merita....... cu privire la tema topic-ului....probabil autoru a uitat de sectiunea asta totusi a trecut aproape 1 an sau poate se judeca si acum.... |
vad ca nu a mai raspuns nimic...
btw, pe mine nu m-a oprit niciodata pe ungaria, cred k e si cum ti-e norocul... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning