![]() |
Cioroiule: daca ai nevoie de ajutor (indiferent ce), spune-mi; daca pot, te ajut cu cea mai mare placere :wink:
|
:lol: mijto asa :D kooooooool! ;) cred ca o sa ma bag si eu la VTM-uri.. will see.. dar pan' atunci te pot ajuta cu organizarea.. ;) sau cu ce ai nevoie .. :twisted: bravo domne...
|
\"vom trai si vom vedea\"
sa nu ne faci sperante desarte....s-ar putea sa vina mult mai multa lume sa se dea, daca organizezi tu sau oricare altcineva in afara ACR-ului.
noi te ajutam moral poate si material...dar dupa parerea mea, bine ar fi sa punem mana de la mana si sa cumparam niste fotocelule ca sa nu mai aiba concurentii ceva de obiectat. |
Re: \"vom trai si vom vedea\"
Quote:
|
Quote:
poate sa punem mana de la mana si sa le luam pe datorie.... :lol: :lol: |
Quote:
sunt mai mult de 1000euro? 2000euro? daca ar fi numai atata mie unu nu mi s-ar parea mult. la catzi suntem cred ca se poate pune 1mil de caciula. Eu unul as da si 2mil, dar sa vedem cu ceilalti |
Re:
Quote:
Stiu ca esti suparat pe mine pt ce-am spus pe un topic (stii tu care),dar daca tu crezi ca eu as putea sa te ajut cu ceva... spune si te ajut.Ne cunoastem de prea mult timp si ar fi pacat sa ne purtam pica si sa nu ne ajutam,nu crezi? |
daca am cu ce, pot sa va ajut si eu!
daca avetzi nevoie de ceva putetzi sa spunetzi fara nici o problema! Nu sunt kiar asa de rau cum zic unii! pa pa |
cioara, din ce vorbisem cu tine inainte de cursa banuiam care sunt intentiile tale, acum sunt publice. ma ofer si eu sa ajut cu ce pot . lam-ule, ce te faci cu o pereche de fotocelule, atunci cand vine un raliu cu mai multe probe speciale ? in rest sunt foarte utile, dar costa foarte mult.
cred ca ar trebui sa ne intalnim toti undeva, saptamanal, eventual chiar la un bar unde sa putem discuta linistiti si sa punem tara la cale. variante ? ps. citii in GDS de azi ca Duval e foarte aproape de un nou titlu national, sper sa il si cucereasca si il felicit pentru ca pune craiova pe harta tarii in lumea automobilistica. |
daca duval cucereste un nou titlu national inseamna ca restul participantiilor chiar nu mai au ce cauta acolo....oricum nivelul participantiilor a scazut considerabil,dar la asta chiar nu ma asteptam...
oricum eu ii urez bafta...ca are nevoie :lol: :lol: :lol: |
bah mai e vro cursa legala prin craiova ?
|
MaF|OtU:
Cand va fii o viitoare cursa legala, se va face publica ! Stai cu okii`n 4, citeste topicurile &abtine`te de la comentarii inutile :wink: Cand [daca] va fii vre`o cursa ilegala cum am vazut ca ai intrebat pe alt topic aici SI-GUR nu se va face publica aici, deci degeaba intrebi :wink: |
Ok... Mersi mult :!: O sa aflu eu tot :wink: :!:
|
Se pune din nou problema viitorului curselor in Craiova?
La ultima indemanare realizata de GRT nu au aparut asa multe masini din Craiova pe cum ne/ma asteptam... intreb nu dau cu parul,putem sa ne intelegem frumos |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning