![]() |
Stai asa ,ca nu prea inteleg: e o motocicleta mai periculoasa decat o masina la genul asta de curse?Adik,daca iese in decor o motocicleta,ii face pe aia de langa pista mai muci decat o masina?! :shock:
Daca e adevarat ce spui tu,inseamna ca sunt altele motivele pt. care nu-i lasa pe motociclisti. |
Ce tampenie asta cu motoarele ...
|
Un motor dak se da pe 1km... cam ce viteza credeti ca prinde in blana? Apoi gaditi-va la spatiul de franare si mai ganditi-va ca pe motor la 280 nu e asa safe.... Sunt risuri destul de mari pt cursele de motoare....
Iar pe 400m sa se dea doua motoare.. e degeaba.. parerea mea |
probabil ca se gandesc ca iese mult mai usor in decor, fiind foarte puternica, si nu chiar toti care au motoare stiu sa le si stapaneasca.. (parerea mea)
|
Iar pista de la bucuresti... dak tineti minte care ati fost.. avea unele denivelari, una chiar mai serioasa.... Dak un motor lua denivelarea aia la 200km/h (ca ajung la astfel de viteze usor de tot) nu cred ca mai statea pe pista...
|
Lao in cazul asta vi cu Cielo :)
|
Va spun eu ca e altceva la mijloc.In astfel de curse sunt mult mai periculoase masinile.Ganditi-va cum ar fi sa intre o masina de 4m / 2m latime,in lumea de pe margine si cum ar fi o motocicleta de 2m / 0,7m latime.E adevarat,sunt alte viteze,dar din ce masini am auzit eu ca vin,nici alea nu sunt de lepadat la capitolul siguranta.
Pacat,pentru ca daca vin cu Cielo,platesc numai 50 de mii.Intelegeti voi de ce. ;) |
Re:
Quote:
adevarul asta e ...daca iese o masina in decor provoaca pagube(nu materiale...) mai mari decat un motor...dar eu zic sa nu ne gandim la asta ca nu o sa se intalmple nimic de genul asta(sa speram... :roll: ) |
Lao gandestete si la varianta lu' B|shOp-VR6. Eu zic ca are si el dreptate ... si cred ca asta e cauza pt care nu lasa pe nimeni sa se incrie cu motoare ... Dar ce va fi va fii ... vom vedea maine
|
Perfect de acord cu ce spui tu,dar... dar nici un dar... ca nu mai am chef de nimic. :oops:
|
Don't be sad .... Vino cu Cielo :P :P :lol: :lol:
|
inscrieri in timpul concursului
salut..*****iu de pe mobil... sunt in drum spre tara. daca ajung in timpul concursului ma pot inscrie? banuiesc ca nu se termin totul in 20 min cum se facea la Daewoo
mersi pa pa |
terra2 de inscris nu stiu, vorbeste cu GAB, si te asigur eu ca nu se va termina in 20 de min :)
|
Lao eu cred ca in primul rand se gandesc la siguranta voastra, abia apoi a spectatorilor, pentru voi riscul este mai mare...
|
Nu si daca derapezi si intri in spectatori :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning