![]() |
Re:
Deci... sa lamurim cateva chestii...
1) 4tuning.ro nu a luat si nici nu va lua nici un ban. 2) Taxa de inscriere va merge la: ambulanta, descarcerare, politie, jandarmi, chirie aeroport. Sincer... mie mi se pare cam mica taxa si nu stiu daca o sa ajunga pentru toate astea. In fine, cine-a hotarat stie mai bine. 3) Taxa pentru participanti, din cate mi s-a spus mie, va merge \"la cei care-au facut publicitate, sa-si recupereze si ei banii de benzina, de alea, alea\", nicidecum la \"organizatorii din site\". Claudiu, as vrea sa-mi spui si mie (si nu numai) cu cine, din site, ai vorbit tu despre taxa asta. Quote:
5) Pentru eventualii amatori de afirmatii de genu' \"organizatorii din 4tuning au hotarat...\"... Va rog! ABTINETI-VA! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ca si 4tuning-ul ca si NSL-ul ... :evil: :evil: :evil: |
nu prea cred,sincer ca vor fi multi care sa vrea sa dea 50.000 sa stea sa priveasca,daca au ce....
si sunt de parere ca din cei ce vor venii si vor da banii la intrare multi nu vor mai revenii cu alte ocazii :wink: DAR ASTA E PAREREA MEA SI NU TREBUIE SA FIE CHIAR ASA :wink: |
Re:
Quote:
|
:!: ma eu nu sunt de acord cu banii participantzilor sa se dea la cei care au ajutat la publicitate.. pana la urma nu i-a obligat nimeni.. au vrut doar sa ajute..si atunci nu vaz care ar fi problema.. ar fi placut doar sa se tzina cont de acest aspect.. si macar la acele persoane care s-au ocupat sa nu se perceapa taxa de intrare.. si in caz de participare, tot la fel.. multzi nu sunt.. ca sa zicetzi ca pierdetzi multzi bani..
dar totusi ar fi bine ca cineva din LR sau NSL sa vina si sa ne lumineze..de ce oare tre sa se imparta banii la cei care au ajutat pentru publicitate?.. de ce nu opritzi voi banii?(NSL si LR).. sunt convins ca vor iesi multe discutzii pe aceasta tema.. care nu-si au rostu.. pana acu toate au fost buna.. totzi ne bucuram ca vine etapa la craiova... si acu ne improscam cu noroi???? e posibil ma?? deja acest subiect a inceput sa ma dezguste.. toate cele bune si in rest :peace: In legatura cu taxa pentru cei care vin.. este complicata treaba.. pentru ca nu s-a jtiut de aceasta taxa.. dar ramane de vazut. ;) sa speram ca vom avea vreme buuna :x :wink: |
Al3xius: tu vrei vreun ban ? Eu i-am spus si lu' Florica, ca din partea noastra nimeni nu a cerut si nici nu cere bani (imi place sa cred asta :roll:).
Cat despre vorbit, eu o sa vorbesc cu ei sambata dimineata. Pana la ora cand va veni lumea, sper sa se schimbe niste chestii... |
Re:
Quote:
Pai crezi ca eu pentru bani am ajutat cum am putut la publicitate ? ...neah NO WAY!! ...eu zic ca cel mai bine e sa ia banii organizatorii si cu asta basta...iar pentru noi ...e buna ideea lui BoSsuL3TZ :wink: ! ...oricum eu nu vreau nimic de la nimeni ! poate doar o tura cu V12-le :lol: |
Acum nu ca sunt eu Gigi-contra,dar de unde stiu eu ca banii aia se duc unde trebuie,adik la Salvare,Politie,Aeroport etc ?
In alta ordine de idei,la inceput s-a spus ca banii stransi se vor da pt. premii,ca Legal RAcing nu vrea nici un ban pt. ca e prima oara cand vin la Craiova si vor sa testeze \"piata\".Vad ca nu se mai vorbeste nimik de asta,dar bani tot se strang. Scuzati-mi neincrederea,dar chiar nu am chef ca dupa cursele astea sa aud ca X,Y, sau Z si-a cumparat ultimul model de toba sau neoane de pus sub cur la masina,pe banii unora care poate au furat din buzunarele parintilor pe shustake,tremurand in izmene. O ultima idee: Rugati-va sa nu ploua,ca nu se strang bani nici pt. o masa de 10 persoane la restaurant. |
ca idee.. cred ca daca s-ar micsora taxa de intrare la spectatori (20 mii lei) ar fi mai multa lume fericita..
Si chiar daca ma repet (Gabi sper sa nu-mi stergi postu ) NU DATZI BANI LA NIMENI.. cel mai bine este sa-i opritzi voi(organizatori pentru cadoaie.. premii).. si poate mai bine sa-i datzi baietzilor care mereu se streseaza sa faca poze.. sa modifice filme.. sa le puna pe site.. care si ei au mai multe cheltuieli.. etc..;) |
Am uitat!
Florica mi-a spus ca vor fi bilete, bilete in regula, nu nasoleli. O sa vorbesc cu ei si sper sa-i conving sa faca taxa pentru spectatori 20-30 mii. |
Cam asa ar fi cel mai bine
|
20 ar fi ideal..
|
Re:
Quote:
Da organizeaza si tu asa ceva.... si scoate-ti si tu bani... Eu cred ca astia care va atacati asa de mult de taxa.. sunteti genul de oameni care nu se duc la mare ca e taxa de pod (50k).... nu se duc in Mamaia ca e taxa de intrare in statiune..... nu se duc la buda ca e taxa(10k)..... si tot asa.... taxe care chiar nu ar trebui... ah... si inca ceva.... cine tot imprastie zvonurile pe la voi pacolo....??? |
RoSonic: nu stiu cine imparte zvonurile, ca n-am reusit sa dau de Cioara. Am inteles ca ar fi pe la Cluj, dar asta nu e un impediment sa nu sune...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning