![]() |
Re: Opel Ascona B 2,2
bafta cu masina ...o sa iasa ceva frumos...
|
Asta si vreau da este mult de munca si numai am rabdare vreau sa o vad pe strada :D.Ieri am descoperit ca am 2 semeringuri la supape duse si astazi vreau sa dau chiuloasa jos si am vazut chiuloasa e de 2,2 asa vrea sa ma umblu putin la ea sa o alezez sa ii maresc gaurile de la admisie si sa ii polisez supapele da nu stiu daca are vrun efect ce parere aveti?
|
Are ceva efect ...dar sa ai grija la scaune . Daca ai putea sa maresti gurile de admisie in chiuloasa si in galerie si sa le polisezi .Dar vezi sa nu iei prea mult din camera de ardere ...sa nu o maresti . In rest ...cred ca stii si tu .
|
Ms pt sfat si dadui astazi chiuloasa jos si semeringurile sunt toate varza, supapele nu mai calca pe scaune mai deloc si e super plin de calamina.
Stie careva cam cat ar costa si daca se gasesc garnitura de chiuloasa si semeringurile? Am si eu o intrebare cum si cu ce se poliseaza supapele si chiuloasa? |
Simeringurile le aduc eu cu 50 lei toate 8 ... si garnitura din ce vad eu pe Victor reinz vine doar la set de garnituri . Si e 220 lei . Mai am si alte garnituri de la 70 la 90 lei ...calitate buna ...dar presupun ca o vrei pe V Reinz .
Supapele se poliseaza cu o pasta speciala . Iar chiuloasa tot cu aia in camera . Dar as recomanda sa mergi cu ea la rectivicat scaune si sa vezi daca supapele nu trebuie schimbate . Supapa de admisie e 16 lei si cea de evacuare 27 .... |
Am facut scunele la supape si supapele sunt foarte bune ca am dus chiuloasa la cineva de a si alezat'o si mar interesa garniturile la 220 si cu semeringurile da sa fac rost de bani lasami un nr de telefon sa ne auzim si cred ca pe la sfarsitu saptamani fac rost de bani si daca e sa te sun si cu pasta sti cumva de unde o pot lua sau cum se numeste as ramane dator :D.Ms mult pt sfaturi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning