![]() |
134. de ce ne dati tarifele in centi DACA ABONAMENTUL E IN DOLARI?!
139. Intrebare: Ce tip de tel BOSCH aveti? Raspuns: Cel cu pachetul CONNEX GO, cel care miauna. 140. Era vorba de formula de deblocare a Pin2. Nu reusise sa-l deblocheze. Eu: \"...si, spuneti-mi, va rog, din ce pozitie ati introdus aceasta formula?\" El: \"Pai...din pozitia normala a omului, din picioare.\" 141. \" Vreau sa vad ce limbi imi ofera telefonul, ca nu stiu cate limbi imi da....\" 142. - \"Buna sara, vreau si io codul pok\" - Cu cine am placerea? - ... Cu Motoroala... 143. culeasa tot de distinsa noastra colega Cerasela Toba: \"Dar cand sunati la 2054444, modemul raspunde?\" \"Da!\" \"Si negociaza protocolul de comunicare?\" \"Nu stiu, ca zice 'Alo, mama?' \" 145. stii ce am facut cand a scazut semnalul? L-am scuturat, ca eram nervos, si si-a revenit imediat.. (celularul frate cu termometrul) 146. duduie!!! daca vorbesc mai mult, stiti eu am abonament de 5 cocosei, in cat timp se consuma cartela SIM? 151. O clienta: \"Azi am primit 2 apele la portabil si am fost taxata\" 152. Domnule, am primit mesajul ala de la voi si nu am Internetu' la mine. E vreo problema? 156. doamnaaaaa!!!! daca vorbesc la telefon din cada ma curentez? 157. Eu: Nu va aud! Va rog indreptati-va catre o fereastra! El: Unde sa ma mai duc, dom`le? Eu sun din Costesti si sunt pe acoperisul casei !!! 161. - D-na, eu fusei dusa p'afara si aparu un plic pa telefon. Da' nu umbla nimeni la el. Noi am mai sunat la dumneavoastra si ne-ati dat o formula cu stelute. Am cautat-o, acuma' am pus stelutele si nu dispare d-na, nu dispare plicu'. - Inseamna ca ati primit un mesaj. - Da nu umbla nime' la el niciodata. - Ce aparat este? - Gesem d-na. 167. Doamna, la un mesaj primele 3 cuvinte sunt gratuite?!? 168. Daca nu-mi dati roaming voi, atunci am sa ma abonez la france telecom 169. - nu pot sa dau nici un apel! - ce se aude cind incercati sa apelati ? - apelul a fost sigilat in interiorul telefonului ! |
PT HONDARUL:
Da, i-am spus ca the orange one este Dodge Charger si ca the blue one este Chevy Camaro.....si sa vezi faza ca nu ma crezut...a sustinut-o una si buna ca ce cool sunt mustangurile alea doua! :lol: :lol: :lol: |
si iar altele ...:D
277. eu: telefonul este dual band?
ea: DA, ESTE PORTOCALIU, GALBEN. (!!!!!). 278. Aoleu, Aurele, vin-o repede ca telefonul asta al tau vorbeste singur. A spus \"Buna seara, cu ce va putem ajuta? (apelase din greseala) 284. Pe factura am avut o convorbire \"suspicioasa\", pe care n-o recunosc. 286. Domne'.... sunt departe si nu stiu cat e ceasu' si telefonul arata aiurea, nu puteti sa-mi trimiteti pe telefon ora exacta? 287. Buna ziua....am inteles ca ati introdus un service la domiciliu....mie mi-a cazut aseara tel. in baie si acu' ma uit la el degeaba.... 294. - De la ce buton se inchide telefonul? -Ce telefon folositi? -Rexona ?!!!!! 296. As vrea si eu o fractura analitica, se poate? 310. Am sunat sa va rog sa-mi blocati cartela pt. ca mi-a fost rapit telefonul! 313. Pe fundal un behait de capra: - Buna ziua, am auzit ca de la 1 Aprilie se va scoate frecventa Bosch-urilor din Romania. Spuneti-mi, este adevarat? 314. Sunt cu cartela reincarcabila. Puteti sa-mi spuneti si mie cate zile mai am? 316. ...am dat un tel la nr 095... si a aparut dupa o secunda pe ecran \"failed\", adica faliment. E posibil, dom'le, sa dea faliment dupa numai o secunda? 325. Eu: -Cu cine am placerea... El: -Nu am nici o preferinta! 326. clientul: am si eu o problema mai delicata cu telefonul meu! eu: va ascult, ce fel de problema? client: imi apar foarte frecvent nume de animale pe ecran!! eu: ?!?Puteti sa fiti putin mai explicit, va rog? client: Spre exemplu \"CAL(L)\"!!! 327. Domnita, mi s-a resetat tot creierul din cont, cum e posibil? 329. \"dom'le, ma suna cineva pe un numar de telefon si vad ca nu raspund.\" 333. Un client ma intreaba unde tinem \"condica de sugestii si reclamatii\" ..... |
Faza super penala:
Eu am scris pe ghiozdan [Ayrton Senna] si un coleg de-al meu a vazut si ma intrebat cine este ala!A crezut ca este vreun canteret de rap! Am ramas :shock: chiar sa nu stii cine este [Ayrton Senna]! :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning