D'ale clientilor connex...
1. \" Pot, de exemplu, la codul Connex Vox sa-mi pun numarul de la bust al sotiei ? Ca sa nu-l uit ! \"
2. EA: Vreau sa ma interesez si eu de serviciul XMail Standard..
EU: Acest serviciu va va permite dvs. sa trimiteti si sa primiti mesaje email cu lungimea maxima de 160 caractere.
EA:Nu va suparati, aceste 160 de caractere, cate minute includ?
3. CLIENTUL: \"Duminica trecuta am trecut pe sub o linie de inalta tensiune si mi s-a incarcat telefonul.\"
4.dom'le, am un tel. Nokia 9110 care are detector de alcool si daca
sunt baut scade semnalul
5. Aveti roaming cu Marea Rosie?
6. Clientul: Unde pot vedea creditul?Am un Motorola...
Eu: Megeti in meniu la nr. 6 la contoare apel...
El: Si asta pe ce strada este
7. -Spuneti-mi,domnisoara,tariful mai redus este dupa ora 7 seara?
-Aveti abonament sau cartela Connex Go?
-Am abonament.
-Ce tip de abonament aveti?
-Connex go.
8. \"Daca sun si eu de aici pana in Italia, imi spuneti si mie cu cat sunt compostata??
9. ...\"dau sa formez ,se aude pic-pic, pic-pic iar receptorul cade de pe ecran si-mi apare din nou RO CONNEX...\"
10. - Imi descrieti aparatul dvs ?
- Este ca o placinta mare , cu ochelari si 2 antene....tastele sunt albe, dar pe ele scrie cu negru...
-Domnule ! Mi-a aparut o eclipsa pe ecran si pe urma mi-a disparut tot creditul.
-Ce va aparut pe ecran?(credeam ca nu am auzit bine)
-O eclipsa Domnule care mi-a luat toti dolarii!
-Credeti ca este o problema de retea? Dintr-o data mi-a scazut frecventa radio, deci toate casutele de pe telefon mi s-au golit,iar
apoi mi-a aparut pe telefon \"Cautare...\",adica ma cauta
cineva.Cine credeti ca m-a cautat?
. 'Alo? Alo? *222 Deranjamentele?
'Vreau si eu sa intru in programul Roaming!!!'
\"mai zi o data ca am dat intr-o groapa cu masina...\"
\" Sunt o incepatoare de-a dumneavoastra si am intrat in el sa vad ce se intampla...\"
Buna seara ! Am spart codul pin si n-am putut sa mai vorbesc .Am schimbat carteluta si acum vad ca pot sa vorbesc.
!Buna seara vreau si eu sa bag o cartela Connex intr-un telefon de 12$!
daca trimit un sms pot sa scriu si prostii ?!!
Buna ziua domnisoara....am si eu un Nokia 6110 si ma
interesa daca pot sa-l folosesc pe post de telecomanda la masina, sa deschid usile???
daca va rog mult puteti sa-mi spuneti scorul Otelul-Brasov?
- Cum se face o reincarcare? - Aveti deja o cartela valorica de reicarcare?
- Nu pot sa-mi dau seama...
Alo! Va rog sa verificati ca telefonul nostru e redimensionat pe un nr. de Dialog.
' Don'soara, am calcat cu masina pe telefon...si acum s-a blocat'!
.\"....cum de-mi aparea numarul de Dialog al unuia care m-a sunat, ca
nici macar nu-l cunosteam??\"
\"Doresc sa-mi formatez si eu casuta postala\"
pot sa incarc o cartela de 12 pe 3 telefoane? Cate 4$ la fiecare telefon?
Clintul: 'Mi-a spus robotul dupa semnal sa inregistrez mesajul ...Ce sa fac? ..Il tastez?'
Eu: ..Nu, trebuie decat sa lasati un mesaj cu vocea dvs...!!!
Clintul:'Si cum? Nu-l tastez'
el: Fiti amabil, cum pot afla nr de telefon al cartelei de pe careva sun? eu:Cand ati cumparat-o nu vi s-a spus numarul?
el: Pai...sa fiu sincer, o am de la un baiat care a furat-o de la cineva si... eu am furat-o de la el !
Pentru Connex VOX ce nr. trebuie sa formez ca sa vorbesc cu doamna de acolo ???............
Buna ziua sunt un abonat de al dumneavoastra dar acum sunt cartelat nu mai am abonament
am vorbit mai devreme cu o domnisoara...da' nu mai stiu ce mi-a spus
ca avea o voce mai rau ca alea de la 89 89...nu poti sa mi-o mai dai la telefon?
D-ra. spuneti-mi si mie, tot vad pe tel. \" Contactati operatorul de retea..\"...Cine este , dati-mi si mie nr-ul lui de tel. sa-l sun si sa vad ce vrea de la mine ?.....
'Nu mi-a venit reteaua.....!!!