![]() |
Re: BMW e30s50 turbo by EPS
draceasca! ce sa mai zic.. cifrele alea snt cel putin spectaculoase. unde putem vedea clipuri cu masina la treaba?
|
https://www.youtube.com/watch?v=ax_Sg8rqScA
sunt mai multe.... |
Quote:
Cate kg ai ? nu tu , mai exact masina :))) :D!! Ultimul dyno e puterea care o ai pe masina acum ? |
Quote:
|
Felicitari pentru herghelie. Cat mai multe victime pe viitor sa ai.
|
Quote:
|
Quote:
|
Interesant cu o turbina mai mare si presiune cu 30% mai mare face motorul 20% mai multi cai...Probleme la admisie?
tevarie, intercooler sau axele ? |
mi se pare cam putin evolutia dupa ce ai pus turbina mai mare si presiune mai mare...trebuia sa treci de 600 cai usor
|
Quote:
frane mai mari, roti mai mari, motorul de m3 care este mai greu fata de un m20 si kitul turbo.... P.S. un urs 2.5 stock are ~1150kg |
Quote:
intercooler, admisie, axe sunt identice...mici modificari la traseul de admisie pentru a cupla noua turbina.. |
Quote:
Vezi ca la calculele 30% presiune si doar 20% putere te-ai cam incurcat :P Trebuie sa ai in vedere ca 30% presiune in plus ii compari cu 30% putere in plus fara ce ar avea motorul aspirat :D |
Indiferente de calcule, e o masina care se misca foarte bine in REAL LIFE, si cred ca pana la urma asta zice mai multe decat o fisa :D . Mai ales ca probabil turbina, este foarte menajata la presiune aia. Felicitari :D
|
asta e si parerea mea...masina merge mult mai tare decat ce arata graficele
|
Quote:
Multumesc, |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning