Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   Stilo - pareri ! (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/17042-stilo-pareri.html)

a_n_g_e_l_8_4 12-06-07 20:16

Re: Stilo

baietI SCUZE k ma repet...NUSH..AVETZI IDEE CAT CONSUMA CEL DE 1.8?? Stilo?

dolb 12-06-07 20:23

Quote:

Originally Posted by fiatgroup (Post 406291)
Nu te mai lua de dupa toti baietii care se dau cunoscatori fara sa aiba. Am cu Punto 190 mii Km, nu am schimbat decat doua amortizoare spate si le rup gura la nemti, cu un Fiat Ulysse 2.0 MultiJet am 230 mii Km si nu am schimbat nimik, Fratimiu are cu Alfa 147 140 mii si nu a schimbat nimik. Zi-le ceva prietenilor tai, masinile nemtesti sunt niste obosite cu motoare de ***. Daca esti tanar si ai sange in tine ia-ti masina italieneasca ;)

nici nu am avut! nici nu imi doresc! ce ziceai tu de masini nemtesti ?!?! :lol: ce rupi ??? poate amortizoarele alea care le-ai rupt la a ta! ca eu am masina nemteasca si in afara de ulei chiar nu i-am schimbat nimic :D ... obosite cu motoare de *.*.*. ?? te provoc la un duel ! eu cu un 1.7 dti si tu cu un 1.9 jtd 115 cp ;) si pe urma mai vorbim de motoare obosite ;) daca esti tanar si ai sange in tine ia-ti masina nemteasca ! ( porsche de preferat ;) )

dolb 12-06-07 20:25

Quote:

Originally Posted by CoIoT (Post 404279)
Salut baietzi...sunt nou p`aici. Vreau sa-mi iau un fiat stilo : 3 ushi, 2003, 1.9 JTD 115 Cp si m-au cam bagat totzi prietenii in ceatza ca nu e mashina buna, ca sunt scumpe piesele la astea italiene si ca nu se compara cu astea nemtzeshti. Bani disponibili nu am multzi (6000 E - 7000 E) si ei m-au indrumat catre altceva numai fiat nu. Avand in vedere ca nu prea am treaba cu mashinile sunt intr-o ceatza...:)) "vai de p...a mea". De aia am intrat pe forum`ul asta...daca mo poate ajuta cineva plz...:))

au dreptate prietenii tai ! ;) la mine in oras e un parc de dezmembrari .. si vreau sa iti zic ca sunt prezente fiat-uri si masini italiene .. cu duiumu ! ;) daca vrei masina sa te tina pe drum si sa o alergi ia-ti masina nemteasca! .. daca vrei masina de fite sau cu multe "butoane" ia-ti renault ;)

DJ-00-FER 12-06-07 20:31

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 945782)
nici nu am avut! nici nu imi doresc! ce ziceai tu de masini nemtesti ?!?! :lol: ce rupi ??? poate amortizoarele alea care le-ai rupt la a ta! ca eu am masina nemteasca si in afara de ulei chiar nu i-am schimbat nimic :D ... obosite cu motoare de *.*.*. ?? te provoc la un duel ! eu cu un 1.7 dti si tu cu un 1.9 jtd 115 cp ;) si pe urma mai vorbim de motoare obosite ;) daca esti tanar si ai sange in tine ia-ti masina nemteasca ! ( porsche de preferat ;) )

Da ce ai frate esti cumva nazist ? Poti sa intrebi si cel mai retard mecanic si iti va confirma ca jtd-ul este mai performant decat orice alt motor diesel. Si eu sunt tot fan porsche dar aici este vorba de masini care fac cat aigurarea pe cateva luni pt porsche . Te agiti prea mult

dolb 12-06-07 21:16

Quote:

Originally Posted by DJ-00-FER (Post 945799)
Da ce ai frate esti cumva nazist ? Poti sa intrebi si cel mai retard mecanic si iti va confirma ca jtd-ul este mai performant decat orice alt motor diesel. Si eu sunt tot fan porsche dar aici este vorba de masini care fac cat aigurarea pe cateva luni pt porsche . Te agiti prea mult

adica jtd e mai performant decat un motor diesel de 2500 cmc de pe bmw / audi .. nu?...wicked :rolleyes2

a_n_g_e_l_8_4 12-06-07 21:22

ba frate imi spune si mie unu care stie cat consuma ala de 1.8 de pe stilo? va rag

DJ-00-FER 12-06-07 21:30

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 945860)
adica jtd e mai performant decat un motor diesel de 2500 cmc de pe bmw / audi .. nu?...wicked :rolleyes2

MOTOR AUDI : 2,7 TDI DPF motorina / 132kW / 180CP
MOTOR ALFA: 2,4 MJTD motorina /147kW / 200CP

Asta am vrut oare sa spun ?!

DJ-00-FER 12-06-07 21:30

Quote:

Originally Posted by a_n_g_e_l_8_4 (Post 945869)
ba frate imi spune si mie unu care stie cat consuma ala de 1.8 de pe stilo? va rag

Mai omule de ce nu intri la fiat pe site sa vezi ?????????????????????

r4mp 14-06-07 20:33

nu cred ca se mai vinde pe nicaieri stilo 1.8 de nou :D declarat 11.3 .. unii au reushit 11.5 - 12 in bucuresti.. la talpa mea nu vrea sub 13 :)

Jimmy_slide 02-09-07 00:11

Quote:

Originally Posted by a_n_g_e_l_8_4 (Post 945869)

Am vazut destul de tarziu postu :rolleyes2 Consuma ceva, gen 11-12 in oras dak esti mai nervos, dar poti sa mergi si cu 10, dak treci pe modul bosorog panicat.Afara 7 la 120-130;)

cata15 12-01-08 14:35

sal, am si io un stilo 1.9 jtd in doua usi, daca imi poate spune si mie cineva cum pot sa demontez cd player_u?!!:rolleyes2 . Il am de o luna, l-am adus din Germania cu 5500 eur. O sa pun si niste poze zilele urm. mersi

cata15 13-01-08 13:57

Problema!!!!!

Sal, nu stiu ce are masinutza mea, k imi troncaneste ceva urat la roata dreapta spate cand dau in gropi sau denivelari mai mari :cry: daca stie cineva ce poate fi si cum se poate rezolva!! pls

vasidanbv10ksm 13-01-08 23:46

Re: Problema!!!!!

Quote:

Originally Posted by cata15 (Post 1290379)
Sal, nu stiu ce are masinutza mea, k imi troncaneste ceva urat la roata dreapta spate cand dau in gropi sau denivelari mai mari :cry: daca stie cineva ce poate fi si cum se poate rezolva!! pls

verifica flansa de prindere a telescopului ca la mine asta era daca sunetul nu e metalic . bafta

CicioNE 14-01-08 17:45

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 945782)

daca crezi ca e chiar asa de jupana masina ta te provoc eu...... sa iti vad minunea nemzteasca.........am un punto hgt..motorul e identic cu cel de pe stilo 1.8 16 v .......degeaba vorbesti.........fiat power:P
stiu ca am postat tarziu dar nu m-am putut abtine cand vad ce afirmatii face Viorel de fata

CicioNE 14-01-08 17:47

and by the way daca ai sange ia-ti un lanbo sau un ferrari.....lasa tu porche.....
daca vroiai nemteasca trebuia sa te referi la SLR nu la porche...asta nu ca nu poate porche-ul dar cred ca exista masini MAI ALES italiene care pot mai mult

All times are GMT +2. The time now is 07:55.

- Copyright 2026 4Tuning