![]() |
Re: performance tuning (ecu /engine/tranny/brakes /suspension)
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=lpRPw...eature=related
iti trebuie minim un sti V7 adica GD di 2001-2002 sigur ca sti e facut pt a nu pierde aderenta dar se poate fece o masina beton, daca aduce cineva un sti il ajut sa faca o masina de drift performanta si difrita de tot ce misca |
eu voi iesi din calcul, imi place sa ma uit, ev. sa incerc dar nu ma pasioneaza driftul. dar un subi, ar fi in calcul, mai ales un model mai vechi, de preferat un 22b
|
22b sunt de negasit + ca un spec c type ra face la fel de mult (de fapt mai mult :))
22b e un altceva, de colectie ,inca mai am Echappement-ul di 1999 in care se facea prezentarea |
Pt import-uri recomand site-ul: autotrader(dot)co(dot)uk
E cam cel mai mare, cel putin din Greater London Area. In rest, pt JDM-uri, daca dai un google gasesti destule firme ce le importa, ori engleze, ori belgiene/olandeze. Avantajul la importatorii din Tarile de Jos sunt hartiile de EU, dar dezavantajul este pretul putin mai mare. |
pe rallycarsforsale.net are unu la 38000 de euroi cu vreo 45 mii de kilometri. in stare perfecta zice el...
|
eu am adus din uk, de fapt am licitat direc in japan, am acolo 2 dealeri care au pe stoc sau aduc orice JDM, prefer sa fie nerulata in eu, e o diferenta mare intre cele ce sunt din japan si cele deja rulate (incepand cu sarea de pe drum....intretinere....
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu exact ce film, dami un link |
Salve,
Eu am in "ograda" un Golf IV 1900 TDI, cod motor AGR, 90cp, turbo cu geometrie fixa. E lenesa destul, cum crezi ca as putea creste performantele cu costuri relativ mici? |
un turbo de pe un pd si un powerbox,
turbo gasesti la dezmembrari , power box nui exagerat , pana in 300 eur si eventual un boost controler cheap daca turbo ii vgt |
da, dar pe langa alt soft trebuie alta admisie, trebuie calculator de pe un motor PD, pentru ca al meu turbo fiind cu geometrie fixa nu stie sa "deschida" ... s.a.m.d...
|
nu
, boost controleru rezolva deschidere vgt ului, admisia de fabrica ajunge |
Salut, in ce costuri m-ar duce un transplat la un golf mk3 sa pun motor,cutie,etc de pe un audi sau de pe un bora si daca se merita sa fac manevra? M-am interesat pe net si am vazut site-ul unui tip din germania care a facut transplantul si am ramas placut surprins. ( http://vw-maniac.de/index2.html ) Astept ceva sfaturi. Mersi
L.E. e vorba de un 1.8T 20v |
ce frumos e golfu ala:love:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning