![]() |
Re: LANCIA THEMA FERRARI
nu stiu la cate evenimente ai fost sau cate lancia thema ai vaz binenteles fiecare zice ceea ce vrea nu trebuie sa iti placa tine masina,fiecare cu gusturile lui si masina a fost facuta doar pt spectacole,show-uri sa nu crezi ca merg zi de zi cu ea la munca etc chiar deloc
|
da voua v-au murit laudatorii?
|
adica ce vrei sa zici chiar deloc topser
|
daca chiar te intereseaza nu sunt bagati zeci de mii cred ca mai mult bagi u in masina ta toata munca nu cred ca a costat 7000E in schimb a costat timp dar cum nu ai habar asta e
|
Masina asta am vazut-o de multa vreme de vanzare pe 4tuning .... Eu am 2 Thema, si, sincer, parerea mea e ca ce ai facut din masina aia e bataie de batjocura (am spus ca e parerea mea!).
Nu da bine pe un sasiu din acesta clasic si patratos eleroane curbate si dita-mai barile si plasele alea acolo ... Lancia asta e old-school, cu grila cromata, chedere cromate, pe care vad ca le-ai schimbat cu unele banale din cauciuc ... Gaura aia din capota pentru ce e? Sa racesti intercoolerul de Subaru? Daca tot ai folosit linia originala a capotei dece nu ai lasat grila? E ca o masina fara nici o identitate... Oglinile sunt alea de imitatie crom luate din piata de la rusi si le-ai vopsit negre? Pedale sport si cd-rom? Sau ce e ala? Butonul ala mare din scrumiera ce e? Nu te-a durut sufletul sa gauresti mahonul ala ca sa pui dita-mai butonul ala? De unde l-ai luat? De la vreun sofer de troleu? Ca pe trolee am vazut butoane din alea ... cu care deschid usile la trolee.... Pana si nuca ai schimbat-o ... De farurile alea de BMW nu mai zic nimic ... Efectiv e bataie de batjocura .... si te mai lauzi ca e Lanciaa Thema Ferrari .... HUO! Lancia Thema Ferrari inseamna o limuzina clasica, plina de piele, pana si pe plafon, cu lemn in bord si pe usi, plina de confort, si cu dotari care nici in ziua de azi nu sunt standard pe masini ... si tu i-ai sters identitatea complet.... Pacat! |
asa este e parerea ta si nu am ce zice masina inca nu e gata de aceea vezi gaura aia in capota fara nimic stai linistot ca nu va ramane asa si in leg cu butonul acela care zici ca e de tranvai nici ala nu este uitate mai bine pe net si vezi ce este si in nici un caz nu se deschid usile cu el usile se deschid din telecomanda sau amprenta(asa am vrut sa o fac )desi multi putini zic ca e urata naspa etc dar unii chiar stiu ce e frumos si eu sunt fericit ca o am iti doresc multa bafta pt masina ta si te felicit (desi nu am vaz nimic)
|
bine da tot naspa ramane , pana atunci mai invata sa scrii corect gramatical.
|
Ce D-zeu ati facut ma???
Pai Thema 8.32 (ca asta e numele oficial) si s-o fi lasat stock rupea gura la showuri. V-ati cacat pe o masina senzationala. Sa va fie rusine! |
cum ai putut strica asa ceva?
https://www.youtube.com/watch?v=LrEhK_MRmPs |
Vezi ca sectiunea Kitsch Tuning era mai jos. Nu mai baga baliverne ca nu-i gata, ti-ai batut joc de o masina foarte frumoasa, si nu ai scuza. Nu stiu la ce show-uri ai fost, nu cred ca sunt pe undeva show-uri de masini kitsch.
In locul vostru m-as baga cu capul in pamant sa nu aud tot ce s-ar spune...meritati toate rusinile aduse :| |
pacat de masina,nu ai pastrat nimic din linia originala.nu stiu de unde te-ai inspirat cand ai facut-o dar nu ai ales solutiile potrivite.cum a zis si cineva mai sus,masina asta trebuia sa fie originala,cu interiorul piele,mahon,clasic.....asta e o masina de colectie.pacat de ea inca o data
|
pacat de munca voastra,dar inca la noi nu se cauta asemenea masini,asemenea "mutatii" daca ii pot spune asa...si in al doilea rand nu cred ca cineva din romania mai imi vor recunoaste masina asta ca thema
si in al doilea rand la ce pret are nu cred ca o vei vinde cuiva din o gramada de motive(pret exorbitant,nu cred ca ar avea cineva curaj sa se duca la rar cu ea,etc...) iti zic eu ca daca o lasai old school cu mici si fine modificari+elemente de siguranta noi,era mult mai apreciata si scapai si de ea mai repede |
Quote:
In alta ordine de idei,daca nu inveti sa scrii romaneste INAINTE de a mai posta ceva pe acest forum,iti voi restrictiona eu accesul,chiar daca poate unii ar considera nejusta masura asta. Felul cum te exprimi/scrii in limba romana, ortografia ta,este cel putin la fel de kitsc-oasa precum stylingul cu care ai batjocorit si infestat acea thema 8.32... al carei suflet,daca masinile au asa ceva (ca reflexie a eventualelor sentimente ale noastre la adresa lor)..este FOARTE CHINUIT sarmana:( REGRET ca am descoperit acest topic,regret ca am avut ocazia a vedea in imagini o masina ATAT de MUTILATA ,transformata in ceva ATAT de GROTESC cum nu credeam ca am sa vad vreodata..:( PS: Esti cumva discipol picasso in design auto?... dansul a reusit a da oarece farmec grotescului, a arata ca insasi esenta artei este contra sabloanelor si ideilor preconcepute....insa creatiile dansului SPUN si TRANSMIT ceva si au o anume armonie specifica si proprie oricarei opere artistice.... A ta nu transmite nici macar chin si suferinta...doar bataie de joc..:|...de armonie,nu mai zic ...blasfemie...:( |
Quote:
Kidding. Cata dreptate ai. |
ce a iesit din masina asta confirma inca o data calitatile superioare si unicitatea tuicii de zalau.
insa, " A NU SE LASA PE MANA MINORILOR ! " e si asta adevarat... altfel, vedeti care sant rezultatele... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning