Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > LANCIA

LANCIA Forum Lancia - dedicat posesorilor de Lancia: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 03-02-10, 19:08   #1
LUKKKY

Stage 2

Default LANCIA THEMA FERRARI

buna suntem 2 posesori a unei lancia thema ferrari din 1987 si am muncit la ea in jur de 5 ani de zile sa o aducem la starea care este are un motor de 3000 36v si as putea sa spun ca e de vanzare este modificata unic o sa si apara cat decurand pe 4tuning chiar si un film daca va intereseaza orice legat de masina si de orice piese de lancia va rog sa ma contacta-ti pe adresa de email [email protected] sau la id de messenger adi_razvan_petrescu totul sa facut de 2 pers pe aceasta masina si mii de ore de munca sa nu crede-ti ca sau bagat zeci de mii de euro chiar deloc nu mai mult de 8000E
http://lancia.anunturi-auto.4tuning....00-398089.html aici sunt cateva poze cu masina va rog sa ma contacta-ti cu orice probl
LUKKKY is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 19:11   #2
EaGle
Banned

Stage 5

Default Re: LANCIA THEMA FERRARI

Vad ca are faruri de E60 ...
EaGle is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 19:13   #3
LUKKKY

Stage 2

da asa este a fost munca pana sa construit tot
Old 03-02-10, 19:13   #4
LUKKKY

Stage 2

da,sa muncit pana am ajuns sa fac asa ceva
Old 03-02-10, 19:58   #5
hiena

Stage 5

hiena's Avatar

Quote:
Originally Posted by LUKKKY View Post
da,sa muncit pana am ajuns sa fac asa ceva
păcat că nu mai e nimic din ce a fost ea odată ...un colecţionar apreciază maşina cāt mai aproape de original ori tu aici ai făcut o corcitură gen chinezesc, felicitări pt proiect,dar eu unu sigur nu aş cumpăra aşa ceva.
hiena is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 20:03   #6
LUKKKY

Stage 2

Stai linistit nu o sa ajunga masina am facut-o doar pt evenimente show-uri etc,acuma fiecare isi da cu parerea nu trebuie sa le placa la toti fiecare avem alte gusturi
Old 03-02-10, 21:08   #7
hiena

Stage 5

hiena's Avatar

Quote:
Stai linistit nu o sa ajunga masina am facut-o doar pt evenimente show-uri etc,acuma fiecare isi da cu parerea nu trebuie sa le placa la toti fiecare avem alte gusturi
aici ai dreptate,dar crede-mă, fiind o maşină legendară şi foarte rară făcea mult mai mult dacă era cāt mai aproape de ce a ieşit pe porţile fabricii. totuşi sunt curios să văd şi o poză cu motorul, pānă acum nu am văzut decāt vorbe.
Old 03-02-10, 21:14   #8
LUKKKY

Stage 2

pai intra pe id meu de messenger si mai vb adi_razvan_petrescu si daca tot esti asa de curios tot ce era original am pastrat si se potrivesc desi e modificata dar se pare ca u nu ai nici o treaba ai sa vezi in curand pe 4tuning un film daca imipermite timpul sambata (ma refer daca nu ploua etc)si ai sa te convingi
Old 03-02-10, 21:25   #9
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]

mai pe romaneste , v-ati batut joc de ea...pacat..
sa nu mai zic de lufturi si de imbinarea de C*A*C*A*T a tuturor elementelor. urat , urat si iar urat. pacat de munca si banii investiti.
BMW E30 Coupe 1989 320i - CT 88 SRH

BMW E30 Sedan 1991 320i - CT 50 AID

Peugeot 306 1994 1.8i - CC 6992 CB
topser is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 21:33   #10
hiena

Stage 5

hiena's Avatar

Quote:
pai intra pe id meu de messenger si mai vb adi_razvan_petrescu si daca tot esti asa de curios tot ce era original am pastrat si se potrivesc desi e modificata dar se pare ca u nu ai nici o treaba ai sa vezi in curand pe 4tuning un film daca imipermite timpul sambata (ma refer daca nu ploua etc)si ai sa te convingi
ce ai păstrat? mai degrabă ai acoperit tot cu fibră, chitul ăla este hidos ! mi se pare strigător la cer să pui faruri de E60 pe o Lancia Thema Ferrari ! intră foarte bine la categoria Kitch Tuning
Old 03-02-10, 23:52   #11
LUKKKY

Stage 2

eu cred ca "unii"dintre voi care nu au nici un habar de masini tuning etc as vrea sa va vad pe voi nu pe altii care lucreaza la masinile voastre pe voi cu 2 maini sa face-ti ce am facut noi,si fara ajutorul lu mama tata etc sa ai de platit etc etc si sa iti mai ramana si bani sa faci asa ceva
Old 03-02-10, 23:54   #12
LUKKKY

Stage 2

macar nu va mai baga-ti in seama habar nu ave-ti ce inseamna o lancia thema ferrari simai ales pt hiena daca totesti in italia zimi ce masina ai si la ce evenimente ai fost chiar sunt curios nu de alta dar eu am mers cam peste tot si cunosc enorm demulte masini poate e si a ta la expozitie nu afarain parcare
Old 04-02-10, 00:23   #13
LUKKKY

Stage 2

binenteles ca este fiblra ce ai fi vrut sa pun scanduri din lemn nu ai nici o treaba
Old 04-02-10, 00:30   #14
Dodo_998

Stage 5

Dodo_998's Avatar

Cred ca iti trebuie si niste ore de Limba Romana. Eu sincer, ma chinui sa citesc si sa inteleg ce scrii. In al doilea rand, este un forum public si fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea si dupa cum vezi, unora nu le place lucrarea facuta de voi. Dar fiecare cu gusturile lui..
Old 04-02-10, 07:24   #15
brownshark

Stage 5

LUKKKY ; sint de acord ca ati muncit/v-ati straduit/chinuit, dar, masina aia e cva special la nivel mondial, cam unicat intre berline d serie transformate in avioane (ma refer la masina ORIGINALA), ca sa te apuci sa o modifici/tunezi e nevoie d cva stiinta si feeling/gust...
In concluzie, pacat d munca si de banii investiti, sa speram ca nu o sa va gaseasca ceva fani de thema ferrari ca o sa ramana doar amintirea din voi....
Data viitoare cand vreti sa va apucati d tuning va recomand :
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	RUD.jpg
Views:	97
Size:	17.3 KB
ID:	1298290  
brownshark is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -