![]() |
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
bafta ... acolo la pregatiri
nospeedlimit va fi acolo ca de fiecare data ;) felicitari pentru initiativa si BoSsuL3TZ cand mai facem o leapsa :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re: 14 Mai 2006 Cursa de viteza "Lucky RacerS" organizata de South racerS Craiova!
parerea mea este ca organizatorii trebuie sa stabileasca grupele cum cred de cuviintza si sa le mentzina. intotdeauna vor exista diferentza indiferent de impartzire.Din punctul meu de vedere grupa poate sa inceapa la 199 si sa se termine la 264... dar nu ar fi corect pentru restul!
|
Quote:
|
Quote:
|
cel mai bine ar fi ca fiecare din cei care ar dori o altfel de impartire a grupelor sa o expuna in intregime...adika incepand de la a1 pana la cea mai mare....mai ales ca acest lucru il facem tot in beneficiu participantilor....multumim!
|
Quote:
daca in nsl craiova bate in retragere.... atunci chemam nsl bucurestiu..:lol: |
Quote:
|
:)
2 Attachment(s)
o sa punem afisul si sigla cursei! ;)
|
Vor fi 8 grupe, iar sistemul de competitie va fi eliminatoriu, castigand cel care trece primul linia de sosire.
A1 pana in 65 de cai =- maxim 22 masini participante A 66-85 B 86-100 C 101-130 D 130-160 E 161-195 F 196-230 G peste 231 parerea mea pt ca nimeni din E nu avea sanse cu spydster-ul |
Startul curselor va fi asigurat de un semafor iar pentru sosire incercam sa gasim un sistem care sa ne permita stabilirea invingatorului, mai ales la curse foarte stranse, fara ajutorul factorului uman. Asteptam sugestii si in privinta unui astfel de sistem.
|
O alta solutie ar fi sa nu mai fie primit speedsterul la nici un concurs de genul asata ca nu are nimeni sanse!!!! Ce zici e bine asa? Cine ma cunoaste stie ca anul trecut eu am alergat cu un hyundai coupe de 136hp intr-o grupa care era 131-165 de cai unde clar nu aveam nici o sansa in fatza masinilor cum ar fi a4 1.8t sau altele de genul da nu am incercat niciodata sa scimb grupele pt ca nu imi convenea mie!! NU SUNTETI CORECTI!!!
|
si daca tot suntem la capitolul asta hai sa mai eliminam din concurs si toate R5 gtt si lotus elis si eventual si subaru impretza wrx sti.
|
Quote:
nsl craiova.... nu o sa se "desfinteze" cum zici tu ;)) la mai mare ! |
oricum ar fi facute grupele intotdeauna vor exista masini ,ca si putere, la limita inferioara sau superioara a fiecarei grupe....deci inevitabil vor fi si nemultumiti.....insa nu se poate pune problema de a nu primi o masina in concurs doar pe motivul ca va castiga o grupa sau alta....nu este fair-play...fiecare are sansa lui.....
|
Ceea ce ai spus tu prin neprimirea unei anumite masini in concurs nu se poaet, pentru ca asta ar inseamna sa nu mai vina nici o masina si sa bagam doar cateva.. Fiecare are dreptul si poate sa-si ridice masina in cai putere cat poate, si la cat il tzine buzunaru.. unii duc masina la maxima capacitate scazandu-i fiabilitatea, dar asta nu mai conteaza este castigul lui pana la urma.. acum vine un altul care ishi face masina cat de cat, si are pretentzia sa castige o grupa ...este foarte greu.. nu greu..
si cum a spus si razvan, nemultzumiri o sa fie si dupa cursa.. n-o sa fie perfecta.. dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne dam interesul sa fie cat mai bine! pana maine mai puteti sa va spunetzi parerea despre grupe.. maine anuntandu-se oficial care sunt grupele, si deasemeni sa fie preinscrierea online.. plus ca vom incepe sa vedem care sunt provocarile pentru a jti cum vor fi liberele, sa putem sa le organizam mai ushor!Multumim! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning