![]() |
Re: R19 1.4
Arata bine,ai o masina frumoasa,sa-o stapanesti sanatos...spor la treaba in continuare:D ... cu ceva jante aluminiu ar arata si mai bine:-P;)
|
1 Attachment(s)
O sa urmeze si jante de aluminiu mai exact urmatoarele ... Si inca ceva poze
|
5 Attachment(s)
.........
|
6 Attachment(s)
Poze cu ea spalata si de calitate mai buna
|
Frumoasa masina si foarte bine vopsita. Asta ce observ din poze.
La motor daca ai putea sa faci niste curatenie. Protejeaza calculatorul si alte piese mai sensibile si trage-i o spalare calumea. O poti face si tu la tine acasa si ulterior sa o lasi bine sa se usuce. Exista o solutie de spalat (de tip fas-fas) motorul de grasimi. |
stiu de solutia respectiva, dar n-am avut vreme de amanunte, plus ca tot ploua, murdarie pe jos si nu tinea foarte mult curatenia. Sa vina zile mai cu soare si o sa ma ocup si de treaba repectiva. Merci mult!
Numai bine. |
arata bine, mai ales vopsita;), da cand ai scos vechea vopsea de ce ai mai chituit la ea, adica la toti vad asta, si din poze masinile initial aratau bine, voi o luati gen "ba ar trebui si aici oleaca de de asta, si aici, ... aha... si aicia ca tot am"?
|
Pai da arata bine dar numai de la distanta. Erau mici puncte de rugina, capota era indoita la fel si aripile, era unpic atinsa si in spate, lovituri care le avea masina de cand am luat-o, a apartinut unu om mai in varsta care nu le prea avea cu parcarile. De vopsit nu m-am ocupat personal, pregatirea finala si vopsitu le-a facut altcineva intr-un atelier de tinichgerie.
Numai Bine ! |
Faina masina ;) daca vrei poti sa vii Duminica de la ora 18 la intalnirea auto in parcare la INTEREX
|
1 Attachment(s)
Urmeaza cat de curand ...
|
Frumos duminica asa o mica intalnire. Sper sa fim mai multi data viitoare.
Numai Bine ! |
frumoasa masina! :D si jantele alea care o sa le pui...aoleu :D cat te costa?
|
jantele au fost 50 de lei, 2 au trebui indreptate 100 de lei, vopsitu cam 45, mentionez k sunt facute cu spray de catre mine, urmeaza gumele. Jantele sunt pe 14" . Deocamdata atat pot financiar :D
|
oricum arata bine...:D as vrea si eu niste jante pe corabia mea...dar nu sunt bani acum
|
Le vine vremea la toate. asa incet incet se misca treburile .
Spor la treaba ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning