Masina era in stare cat decat buna, cu mici defecte optice, pe scurt imi placea, era ceva mult mai mult peste dacia dinainte
. Dupa un an mi-am luat si eu permisul dupa care a urmat: Prajit ambreiajul original, inlocuit dupa o jumatate de an inca unul, schimbat disc placa rulment, care sunt si la ora aculala pe masina. Apoi am avut ceva probleme : nu tragea nici sa vreau, dupa aprox o luna jumate am descoperit ca vata ce era in tobele originale era imbaxita si evacuarea nu se facea corect. Am rezolvat si tobele. Apoi a urmat un cd player sony x-plod mai vechi el da bun + 2 boxe pioneer dupa care n-am mai facut nimic la masina pana in vara anului trecut. Azi vara a urmat o toba sport, spre iarna jante de tabla pe 14" cu cauciucuri noi 185/60. Apoi un incident nefericit as putea spune m-a obligat sa o pregatesc pentru revopsire si sa repar tot ce era necesar. Momentan masina este desfacuta in sensul ca nu are stopuri faruri interior mai putin bordul, geamuri, urmeaza barile si pregatitul pentru vopsit. o sa revin si cu poze pe parcurs.