![]() |
Re: A race car is born
Quote:
|
Spor la treaba...vad ca deocamdata nimic...pote in viitorul
apropiat |
da taica nu esti intreg la minte .. multi s-au dat viteji si nu au ajuns departe .. acum is curios daca tu vei face ce-ti propui .. multa bafta :)
|
pe faptul ca nu-s intreg la minte ma si bazez :)
am zis inainte ca pun pozele cu starea ei de acum.... nu va fi nimic interesant prea curand pentru ca intai trebuie sa-i pun putin motorul la punct, apoi urmeaza caroseria. studiez deja vreo patru oferte diferite de la vopsitori si voi alege calea de mijloc, pentru ca mi s-au dat preturi si de 20 milioane pentru un vopsit si mi se pare exagerat sincer sa fiu :) de asemenea studiez posibilitatea impingerii la extrem a posibilitatilor motorului original de oltcit. partea legala legata de remotorizare s-ar putea sa fie mai costisitoare decat mi-am imaginat. stiti ceva de trubo/compresie pe motorul de oltcit? astept vesti |
am gasit mecanicu'
tinichigerie + vopsitorie 8 milioane materiale aprox. 2 milioane... n-am :) de luni se apuca de ea...fac eu rost de bani.. si apoi vine motorisca... grea incercare si acolo |
man ca sa faci o majina ff buna trebuie sa fii ji un pic nebun(vb din experienta)ji eu am oltcit in curs de modificare ji am planuri mari;)
|
succes si tine-ma la curent... facem un schimb de experienta si cine stie..poate ne vedem la legale cu bolidurile :)
|
sunet pui pe ea? cam ce ai vrea sa faci in materie de sunet... :) si eu vreau sa fac asea ceva, dar am nevoie de 2oltcituri 1-viteza 400m si unu ca sunet. dar sti cum e, nu prea sunt bani si trebuie sa faci cate putin. ;) bafta!
|
eu daca sparg vreo banca ceva s-ar putea sa pun si sunet...deocamdata eu vreau sa o fac cat mai usoara si cat mai ingrijita... si apoi sa vad ce mai e... stie cineva ceva timpi pe 400m la grupa a1?
|
Quote:
la craiova se stie e grupa lui :lol: mereu castigand iar la bucuresti face senzati ori de cate ori vine ;) |
o sa ai un adeversar puternic :)) tot un oltci cred k il stiideja:))
|
Quote:
|
Quote:
Mah ce te bagi in treaba omului? Lasa'l si pe viteazu'l asta.....poate mai avem si noi de cine sa radem daca ne duce cu presu'.....parca mai fusese cineva care incerca aceeiasi chestie si nu prea ia iesit deloc....parca zicea ca nu se mai apuca de masina ca nu se mai vand permise de conducere la librarie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: last edit by bodyspeed mai usor cu caracterizarile ca nu se stie |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning