![]() |
Re: xenon sau blue/extreme vision?
4300 din cate am vazut eu mi se pare ca bate spre galbui..un alb galbui asa....si 5000 e alb cristal......6000 deja are tenta de albastru...eu unu asa am vazut.
|
Si eu am luat de la Skama pentru Ford-ul Mondeo o instalatie de xenon 6000K si sunt multumit.
Intr-adevar, mi-am cumparat si doua faruri cu lupa originale de Mondeo ca sa fie tacam complet. Sunt multumit de ele, desi as vrea sa fie mai profunda putin lumina. |
indicat la xenon este lupa,Donu are dreptate dar si fara se vede diferenta...daca dispui de bani sa iei si lupe si xenon e ideal...acu fiecare isi ia de ce fonduri dispune.
|
am probat asta seara
lupe+xenon si far normal(de oltcit dar fara geam)+xenon concluzii: parca tot lupa e aia cu lumina mai slaba pe distanta scurta(maxim 20m),si faru normal are o profunzime mai mare,dar pe distanta mai scurta in schimb la distanta mare lupa care are aceeasi lumina si la 1 metru in fata masinii dar si la 50-100m pare sa fie mai buna,fiindca focalizeaza mai bine pe distanta mare ca fapt divers,n-are nimeni o lupa de audi a4b6 sa termin si eu farurile custom pentru oltcit?am 3 lupe si mai tre' una :D |
lupa bate si se termina brusc,iar farul normal isi pierde din intensitate cu cat creste distanta..in fine acu depinde si de la masina la masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning