Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Sfaturi utile cand derapam??? (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/158589-sfaturi-utile-derapam.html)

EvLSant0S 08-01-10 03:34

Re: Sfaturi utile cand derapam???

un sfat util atunci cand derapezi e sa nu iti uiti camera de filmat si un om care sa te filmeze ...
:P
aceiasi prostie o fac si eu cand derapeaza cum NU vreau eu, uit picioru pe frana si masina se duce sanie ...
e o prostie...
au dat baietii mai sus destule sfaturi,nu ma mai bag....
dar de obicei,cand derapezi,nu uita sa iei un cameraman cu tine :D poate faci un film tare :D de-a latu :D

cRbL 08-01-10 03:47

asa sfat sa ii dai ma ?

sprinter 08-01-10 06:20

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2956584)
un sfat util atunci cand derapezi e sa nu iti uiti camera de filmat si un om care sa te filmeze ...
aceiasi prostie o fac si eu cand derapeaza cum NU vreau eu, uit picioru pe frana si masina se duce sanie ...
e o prostie...
dar de obicei,cand derapezi,nu uita sa iei un cameraman cu tine :D poate faci un film tare :D de-a latu :D

Hahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhah ahahahahahaha

Thx... u've just brightened my day!:pelvic_th

vex_005 08-01-10 06:28

2 Attachment(s)
Poate ajuta pe cineva cele doua poze atasate....

mozolici_hd 08-01-10 13:46

Cea mai importanta este frana de motor...daca mergi incet si folosesti frana de motor iti garantez ca poti sa stapanesti si o bestie cu tractiune spate...mai ales ca ai si cauciucuri de iarna...

rdy4ever 08-01-10 18:58

Quote:

Originally Posted by lazar (Post 2941594)
Nu ma simt deloc ofensat dar cand vad rationamentul mi se ridica parul in cap. In primul rand o persoana trebuie sa stie sa mearga cu masina in orice conditii iar ABS-ul si alte sisteme trebuie doar sa vina in ajutorul conducatorului si nicidecum sa se bazeze exclusiv pe aceste sisteme.

vad ca te contrazici singur. ceea ce tocmai spuneam eu era ca poti sa te folosesti si de frana de motor, nu neaparat de sistemele electronice.
frana de motor are si dacia 1300, nenea. si pentru cunostinta ta generala, pur si simplul fapt ca nu mai accelerezi este de asemenea considerata frana de motor. ca doar incetinesti, nu? dar incatinesti controlat, fara riscul blocarii rotilor.sau la tine ramane viteza constanta?:))) dar vad ca tie iti place sa derapezi la modul "verbal in scris" ci diaree lingvistica. o zi buna.

mistreku 08-01-10 23:32

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2956584)
e o prostie...

bun, bun.. cel mai util sfat pn acu! :)) p.s. cum a iesit masina? e gata?

69WRX 09-01-10 01:46

recomand sa tineti cont de sfatul lui santos. nu sti cum te ia prin surprindere...

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning