![]() |
Re: Golf V GTI cu soft TCM
nu mam dat dar sunt deschis la orice propunere :)
|
Ce raport Greutate/CP are R5-ul tau ? :)
|
835/115=7.26 kg/CP...standard
interesant ar fi de aruncat ochii pe timpii (Baneasa) GTI-urilor si de comparat cu R5-urile. |
Hmm, GTI are 7.43 ! Destul de apropiat. Eu zic ca pana pe la 140Kmh ar fi apropiate masinile si de-abia dupa aia ar lua-o GTI in fata !
|
pana pe la 140km/h sau pe aproape se termina cei 400 metri...
|
dk e sa ne vedem pe undeva, ne dam :D
hai k suntem off |
citeam intr-o revista auto acum ceva timp ca scria de O2 RS . . .o masina ce se lauda cu 200 cp dar care nu vrea sa ii arate . . . .sa fie oare asa ???? sa fie motorul asta o mica gafa gen V5 ......
eu sincer sunt curios unde este evolutia de 15 ani cand in 90 vectra avea 2.0 turbo de 204 cai si acum in 2006 marele GTI are 2000 cmc si 200 cp . . . .si mai costa si o mica avere. |
Quote:
Pardon am uitat sa precizez ASTRA GSi golita toata si 150cp + si Tigra GSi 900kg/150+ inka o herghelie, te risti?! Nu te vad bine:)) |
dragi profesionisti:
CTR are max 172 de cai la roata ! cine nu stie sa taca din gura ca induce lumea in eroare. diferenta dintre CTR si GTI nu trebuie facuta comparand greutatea ci cuplul. Avand in vedere ca GTI este conceptie 2005 si turbo, este ce trebuie sa atarne cel mai mult in comparatia voastra. |
Quote:
mda :lol: |
Eu nu inteleg ce a vrut sa zica Tentean cu puterea la roata. Deci are max 172 la roata cu puterea declarata mincinos de 200 la motor sau dupa unichip cand are cat se declara in talon?
PS Speeder tata raman dator |
Speeder tata ma faci pe mine prost ca intreb ca omu unde dispar 50 cai? Adica nu inteleg care era problema ta cu intrebarea mea. Deci eu intreb si tu ai adica ai cumparat deci eu zic ca tu esti prost. Daca intrebai inainte poate nu cumparai da riscai sa te faca unu prost asa cum am patzit eu cu tine. Noroc ca te stiu la fatza si nu po sa ma supar pe tine ca esti haios
|
Quote:
Quote:
Cat imi place logica orezareasca... |
Quote:
~Nautilus |
Cre ca nu am fost eu clar:
Uite aici care e treaba: https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/14092-honda-civic-type.html In original honda are de fapt 187cp in loc de 200. Cu unichip au ajuns la 201 cat ziceau de fapt ca are da nu avea. Deci cand are 172 la roata stock sau cu unichip asta intrebam eu Nautilus tu ai chip tuning sau nu ca team vazut la Saturn si nu stiu ce za zic. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning