![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Nu pot sa zic decat: tot respectul pentru ceea ce ai realizat! :peace:
|
Vreau sa te felicit in primul rand pentru prezentare, multa rabdare ti-a trebuit sa scrii toata povestea:P si mi-e cam greu sa cred ca te-ai implicat in toate modificarile pe care le-ai facut la ea...te felicit pt ele!
In al 2-lea rand te felicit pt felul in care arata masina acum, pe tine si pe cei care au lucrat la ea! inntradevar deosebita! ma bucur ca ai trecut pe peste problema care limiteaza modificarile multor masini...problema banilor! dupa cate vad sunt depasiti 10.000e cu mult! Te-am vazut la Cluj, la KOE, esti o femeie foarte frumoasa, iti sta bine in masina ta, dar nu mi-a placut ca nici tu nici prietenii cu care erai in stand nu au fost prea prietenosi cu cei care erau mai curiosi! Bafta in continuare cu Bijuteria ta! P.S. cred ca o tii doar de expozitii, am vazut ca a venit pe platforma! |
Quote:
Referitor la implicarea mea in acest proiect: Nu m-am implicat fizic in orice detaliu care s-a facut la masina, dupa cum bine stim multi barbati nu au puterea de a strange sau destrange o anumita piesa (sunt femeie, nu am puterea necesara), am fost foarte mult ajutata si sprijinita de pietenii mei la care le multumesc mult pentru rabdarea lor. Legat de curiozitati despre masina: Eu si prietenii mei am venit totusi de la o distanta (Arad), se poate sa fi fost obositi cea ce cred ca era vizibil pe fetele noastre + ca masinile trebuie curatate, lustruite sa arate bine pe dimineata in care vine lumea sa le vada, pozeze and so on. Am ajuns noaptea, nu am dormit mai nimic, a doua zi sa fim acolo prezenti si draguti poate nu am reusit. Eu imi cer scuze si astept orice intrebari aici. Unde promit ca voi raspunde sigur! Masina nu am facut-o expre pentru exozitii tuning. Pot sa spun ca o gonesc pe strazi aproape seara de seara... de drumuri lungi sa nici nu vorbesc, ador sa o cunduc, este o placere aparte. La Cluj am venit pe platforma din simplul motiv, ca drumul dintre Arad - Oradea este un dezastru... unele portiuni de asfalt nici nu exista (deocamdata) era pacat sa nu mai ajung cu masina intreaga. Deci repet, pentru orice intrebare sunt aici, deschisa. |
felicitari inca o data si din partea mea ,superba masina ,ai terminat cu interiorul???
bafta in continuare cu modificarile daca or sa mai fie |
voi femeile aveti niste gusturi la masini... dezastru...
|
si tu cam ce gusturi ai ?
ca vad ca nu iti place tie fordu' asta, asa-i ? e naspa cu spume ? |
am citit povestea pe un alt topic tot pe aici,ma bucur ca exista un topic dedicat acum
multa sanatate,ca de restul vad ca te ocupi p.s.mergea bine in galeria de mai sus si poza cu tine in postura de mecanic,sau ajutor de mecanic ;) |
Quote:
Stau si ma intreb ce cauta pe site-u asta persoane de genul... Masina asta arata foarte bine, si este rodul unei munci foarte intense si al unei investitii destul de costisitoare... Rezultatul este deloc neglijabil, o masina facuta din dragoste, de catre o femeie, cu bun gust, si probabil una din cele mai frumoase masini din Romania, desi e ROZ(culoare nu este pe gustul tuturor). |
Stricati topicul fete-i si e pacat
|
Quote:
Ce anume nu iti place la masina, designul, linile, jantele in comparatie cu masina, body kitul? Sa lasam culoarea la o parte ca este roz. Nu am pus masina aici ca sa placa la toata lumea, este am mea si am facut-o pe gustul meu, respectand unele baze, linii etc. Daca sunt vizibile greseli la masina, astept sfaturi de la oricine, priceput. |
Voi pune si cateva poze cu interiorul care este inca in lucru.
Inca sunt in cautare de piele ROZ ( de aproximativ un an de zile ) In caz ca nu o gasesc, poate ma ajutati la un designul pt interior cu ce am inceput deja.. |
Desi nu-mi place Probe, masina ta a iesit foarte misto si cel mai mult imi place ca ai cosmetizat-o si la motor.
Nu stiu in ce masura este meritul tau, dar daca ti-a placut si tie rezultatul este suficient. Felicitari! |
14 Attachment(s)
Pozele sunt putin mai vechi, deatunci s-a mai montat una alta.
|
Quote:
Ma bucur ca uni oameni chiar vad cat s-a muncit la masina...si imi apreciaza munca mea si a oamenilor care au lucrat la ea. Multumesc! |
Ms mult baieti!
Astept sfaturi pentru designul la scaune (interior) dat fiind faptul ca nu am gasit piele roz. Poate stiti ceva frumos facut din cusatiri sau poate totusi piele roz pe undeva?!? Eu am gasit multe nuante dar .... mai apropiata de Rozul masinii ..numic! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning